Se vores populære skolestartsprodukter
Kan du ikke se nyhedsbrevet? Klik her!
Sjov skolestart
Har I en lille ny skolestarter i familien – eller en som snart skal tilbage i skolen efter en dejlig lang sommerferie? Der venter en ny og spændende tid med skoleskema, spisepauser, lektier og gymnastiktimer.

Vi har samlet vores mest populære produkter til de små skolestartere, som også kan gøre hverdagen lidt lettere for de nye skoleforældre 😊
Faber-Castell farveblyanter – til de kreative fag
Faber-Castell farveblyanter – til de kreative fag
Med disse flotte farveblyanter, bliver de kreative fag endnu sjovere. Det flotte etui kan dekoreres med barnets favoritbillede og navn, så det er nemt at finde frem til rette ejermand.  I æsken finder du 12 kvalitetsblyanter fra Faber-castel med ergonomisk greb som gør farvelægningen til en leg. Perfekt til de små skolestartere!
NYHED - Til den hurtige drikkepause
NYHED - Til den hurtige drikkepause
Med vores nye drikkeflaske med et personligt billede udenpå, får dit barn en smart vandflaske med skruelåg som er let genkendelig. Flasken har termoisolering og kan holde de kølige drikke kolde.
Flotte navneskilte til skolebøgerne
Flotte navneskilte til skolebøgerne
Lav et sjovt og anderledes navneskilt til dit barns skolebøger. På de smarte fotoklistermærker kan du indsætte forskellige billeder på hvert mærke, og dekorere dem med navn og flotte cliparts. Så er det i hvert fald nemt at finde ud af hvor bogen hører til, hvis den bliver væk på skolen.
Gør spisepausen lidt sjovere
Gør spisepausen lidt sjovere
Hører du også tit ordene ”jeg kunne ikke finde min madpakke”? Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vores flotte madkasser, der kan bestilles i 3 forskellige farver, giver dig mulighed for både at få påtrykt et billede af dit barn og indsætte navn på låget. Med sådan en flot madkasse bliver spisefrikvarteret helt sikkert lidt sjovere og madkassen finder hjem lidt lettere.
 Forevig livets vigtigste begivenheder
Forevig livets vigtigste begivenheder
Med skolestart kommer en oplagt mulighed for at starte en ny tradition i familien. Tag et billede af barnet på årets første skoledag f.eks. udenfor huset eller ved fortrappen. Det er billeder der er sjove at se tilbage på i takt med at årene går – og så passer de perfekt i familien årbog.
Kundeservice | Priser og leveringstider | Ordrestatus | Fremkald billeder
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du tidligere har tilmeldt dig på foto.elgiganten.dk.
Du er tilmeldt med følgende adresse: newsletter@newslettercollector.com 

Tilføj elgiganten@onlinefotoservice.dk til dine kontakter eller til din liste over sikre afsendere, så er du sikker på, at vores nyhedsbrev altid når frem til dig.
*) Vilkår og betingelser:
1. Evt. tilbud er gældende for bestilling på foto.elgiganten.dk
2. Såfremt der skal anvendes en værdikode, skal denne indtastes under bestillingen (i varekurven). Der kan kun anvendes én værdikode pr. ordre
3. Ordregebyr og porto tillægges din ordre

Afmeld nyhedsbrev