Er is een akkoord!

De cao-partijen in het primair onderwijs hebben een akkoord bereikt. Frank Koelen, onderhandelaar namens AVS, is tevreden. “Als AVS hebben we een mooi resultaat voor de schoolleiders bereikt. In deze nieuwe cao worden punten gehonoreerd, waar AVS zich namens de directeuren al jaren hard voor maakt.”

Hoe behoud je schooleiders
voor het vak?

Hoe behouden we schoolleiders voor ons vak? Die vraag stond centraal tijdens de eerste online bijeenkomst van het leernetwerk Innovatieve schoolleiders. Twaalf directeuren uit alle delen van Nederland denken samen met AVS-beleidsadviseur Lambert van der Ven over mogelijke oplossingen.

Coachen met hart en ziel

Met de leergang Coachend Leidinggeven ontdek je hoe je op een persoonlijke manier je team of een medewerker kunt begeleiden. Door in te spelen op hun talenten en energie, verhoog je de betrokkenheid en het werkgeluk. Creëer ook een dynamische werksfeer waarin prestaties omhoogschieten en jouw leiderschap groeit met elke stap.

Edelweiss

Zij-instromer Jonneke Reichtert startte vorig schooljaar als directeur van een basisschool. Maar dat bleek geen goede match. Hoe nu verder? Jonneke heeft stevige knopen doorgehakt en dat heeft nogal wat consequenties...

Nieuws


Advertenties

Vacatures

Ben je op zoek naar een interimmer? Klik hier
Ben je een interimmer en op zoek naar een opdracht? Bekijk onze vindplaats


Disclaimer

Ondanks het feit dat AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer