‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Gitaar Special

Hi John,

Je kunt je hart weer ophalen tijdens de Gitaar Special. Zo maak je kans op het winnen van een gitaar, hebben we ruim 300 gitaar deals met meer dan 10% extra korting en ontvang je 200 Baxcoins bij aankoop van gitaareffecten. Wil je alle acties zien? Neem dan snel een kijkje!

button Alle acties
Gitaarversterker instellen
 

Blog

Gitaarversterker instellen

De kwaliteit van je gitaargeluid is afhankelijk van een heleboel factoren. Er zijn gitaristen die met een goedkope set-up een goede sound hebben. Aan de andere kant zijn er muzikanten met topkwaliteit spullen die klinken als een baby die wordt geslagen met een kat. Een belangrijk aspect zijn de instellingen van de gitaarversterker.

 Lees verder
Win met je bestelling!

Nieuws & Events

Proel Session 6: voor een echt line-array gevoel!
 

Nieuws

Proel Session 6: voor een echt line-array gevoel!

In een overdaad aan hedendaagse column-luidsprekers is het moeilijk op te vallen, maar dat is Proel met de Session6 wel degelijk gelukt. Een grote sub met twee 10 inch woofers zorgen voor een strakke lage weergave en door 2 tops met in totaal 12 drivers sprankelt het mid en hoog als nooit tevoren.

 Lees verder
Jazz & Blues door Eddie Conard
 

Workshop

Jazz & Blues door Eddie Conard

Er zijn genoeg popmuzikanten en klassieke musici - of ze nu amateur zijn of professional - die wel eens een uitstapje zouden willen maken naar de jazz of blues. Maar waar te beginnen? Kom in april 2020 naar een van de workshops bij Bax Music Antwerpen, Amsterdam, Goes of Rotterdam over Jazz & Blues!

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl