Nieuwsbrief van 25-4-19 7:00:00
Online bekijken

Snelle ondervloer voor houten draagvloeren

Gratis proefmonster Redu-Panel

Unifloor presenteert Redu-Panel, het egaliserende en geluidreducerende vloerpaneel geschikt voor houten draagvloeren. Met een opbouwhoogte van slechts 25 mm is REDU-PANEL de ideale ondervloer in de renovatie. De platen sluiten vlak op elkaar aan dankzij de conische veer- en groefverbinding en vormen een vlakke en stabiele ondergrond, geschikt voor directe verlijming van parket. Bestel uw gratis proefmonster hier.
 

Minerale bescherming van monumenten met klassieke producten

Bij schilderwerk van monumenten komt veel kijken. Bij restauratie gaat het vaak om instandhouding of het terugbrengen tot de oorspronkelijke staat. Dat vraagt om een grote expertise van schilders, maar ook om specialistische producten. Leon Westerhof, Technisch Manager bij verffabrikant Caparol: "Het geheim? Traditionele verfproducten".

Twee topspelers bundelen krachten voor ultieme comfortbeleving

Het PareauLux klimaatplafond is ontstaan dankzij samenwerking van deze twee topspelers in de klimaat- en plafondbranche. Hunter Douglas: voor het onderscheidende design en materiaalgebruik van de lamellen en Inteco: voor het innovatieve klimaatsysteem met een extreem hoog koelvermogen.

Bespaar meer dan 50% op noodverlichting

Famostar zet een nieuwe standaard in de markt: 8 jaar garantie op noodverlichtingsaccu’s in nieuw geleverde armaturen! Dubbel zo veel garantie, dubbel zo veel zekerheid en dat voor de helft van de kosten. Lees gauw verder en vraag onder andere een Total Cost of Ownership (TCO) tool aan waarmee u inzichtelijk kunt maken wat dit oplevert voor u én uw klant.

Aliplast innoveert met ultraslanke oplossingen voor binnen én buiten

Aliplast Aluminium Systems krijgt steeds meer vraag naar ultraslanke profielen. Klanten willen meer glas zien en dus maximale lichtinval toelaten. Door de toenemende vraag zijn de Max Light profielen voor ramen, deuren en schuifpuien geïntroduceerd. Om een optimale lichtinval door te trekken voor de hele woning is eind vorig jaar de interieuroplossing IDA geïntroduceerd.

Nieuwe dikte voor populaire iSoEasy Pro Hellend Dakplaat

Kingspan Insulation introduceert de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat in een nieuwe dikte van 128 mm. Met deze dikte kan eenvoudig en snel een Rc-waarde van 4,5 m2·K/W gerealiseerd worden. Interessant voor zowel de verwerker als woningbouwverenigingen en eigenaren van woningen, die hun huis (beter) willen isoleren.

Forbo Eurocol introduceert egalisatie voor zand-cement én anhydriet

Er zijn egaliseermiddelen op de markt voor cementgebonden dekvloeren en (gipsgebonden) anhydrietvloeren. Vaak ook in combinatie op een project en dat is soms lastig. Enerzijds door de verschillen in droogtijd en wanneer je wilt egaliseren, heb je verschillende producten nodig. Dit laatste behoort nu tot het verleden, met de 924 Europlan Hybrid van Forbo Eurocol.

NBD E-Magazine Transformatie en Renovatie is verschenen

Vol verhalen van onze deelnemers en de redactie, en met prachtige foto's. Naast mooie bijdragen van onze deelnemers hebben we een recensie over 'City of Permanent Temporality' van ZUS en zet de redactie wat zaken op een rij: in drie tot vijf definities krijgt u snel inzicht in de betekenis van transformatie en renovatie. Laat u inspireren en informeren.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.