ELF Voetbal nieuwsbrief van 05-10-2021
Eredivisie topscorers 2020/21 – Hoe doen ze het dit seizoen?

Topscorer worden van de Eredivisie geeft spelers vaak de kans om een mooie stap te zetten. Toch is het worden van topscorer van de Eredivisie niet altijd een garantie voor succes bij een grotere club. Vier van de top vijf topscorers van vorig seizoen verdedigen dit jaar andere clubkleuren. Hoe hebben ze het er vanaf gebracht in de eerste maanden van het nieuwe voetbalseizoen?


lees verder
Vacature: Stage lopen op de redactie van ELF Voetbal en PANNA!?

Altijd al gedroomd van een kans in de voetbaljournalistiek? Dat kan! Voor magazines ELF Voetbal en PANNA! zijn wij op zoek naar redactiestagiairs. 

lees verder
Dikke PANNA! Herfst Doeboek is uit: boordevol tips, strips, kleurplaten & puzzels

Het is bijna herfstvakantie. De periode dat veel kinderen vrij zijn, maar buiten voetballen steeds lastiger wordt. Denk aan regen, denk aan kortere dagen en de kou die steeds meer invloed op de weersomstandigheden krijgt. Een ideale gelegenheid om het PANNA! Herfst Doeboek erbij te pakken. Het dikke magazine is nu uit! Met veel tips op voetbalgebied van profvoetballers en -sters, leuke interviews, maar natuurlijk ook weer boordevol strips, kleurplaten en puzzels.

lees verder
Sangaré, Geertruida en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 8

Speelronde nummer acht in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend.

lees verder
Superelf Roy Beerens, Brabander met kalk aan de schoenen

Als klassieke vleugelaanvaller hield Roy Beerens graag het veld breed. Dat deed de 33-jarige Brabander in de shirts van PSV, NEC, sc Heerenveen, AZ, Hertha BSC, Reading en tot voor kort Vitesse. Ook speelde Beerens twee keer voor Oranje. Nu gaat hij werken voor het managementbureau van Dick van Burik. Zijn zoon Jairo speelt voor PSV Onder 14.

lees verder
Interview Jeffrey Sarpong: "Ik kon veel lachen met Antoine Griezmann"

Woensdag knalde Antoine Griezmann hoogstpersoonlijk Atlético Madrid langs AC Milan in de Champions League. De Franse steraanvaller keerde deze zomer terug op het oude nest en is gebrand te vlammen. Jeffrey Sarpong speelde twee jaar samen met de held van het WK van 2018. "Ik kon veel met hem lachen. Als hij aan het zingen was bijvoorbeeld."

lees verder
Interview Joëlle Smits: “Speciaal dat er als eerste PSV-speelster een transfersom voor me is betaald”

Joëlle Smits is dit seizoen te bewonderen in het groen van VfL Wolfsburg. Als eerste PSV-speelster ooit werd een transfersom voor haar op tafel gelegd. De 21-jarige Smits moest haar weg zien te vinden in een ander land, een nieuwe taal leren en wennen aan het Duitse voetbal. “Waar ik het moeilijkst aan kan wennen? De taal.”

lees verder
Haïti, Comoren en Burundi: dit zijn de exotische internationals uit de Eredivisie

Sommige Eredivisiespelers reizen af naar de meest verre en bijzonder oorden om voor hun vaderland te kunnen spelen. Dit zijn de vijf meest bijzondere landen die Eredivisiespelers momenteel representeren.

lees verder
Interview oud-Feyenoorder Salomon Kalou: "Ik vond Bert van Marwijk altijd een warm persoon"

Het is ruim achttien jaar geleden dat hij zich meldde bij Feyenoord: Salomon Kalou. De nu 36-jarige aanvaller kwam vanuit Ivoorkust als 'het broertje van' Bonaventure Kalou, maar maakte na een korte periode bij Excelsior zelf naam in De Kuip en verdiende een transfer naar Chelsea. "Dirk Kuyt en ik pasten goed bij elkaar omdat we allebei niet zelfzuchtig waren."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Real Madrid - CA Osasuna27-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
  
AC milan - Torino FC27-10-2021
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Manchester City - Crystal Palace30-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Newcastle United - Chelsea FC30-10-2021
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Manchester United30-10-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Bekijk alle voetbalreizen