Nieuwsbrief 10 mei 2018
moto73 Border
MOTO73

Eric Geboers overleden

De Belgische vijfvoudige wereldkampioen Eric Geboers werd kortstondig vermist. Hij was met vrienden uit varen, toen een hondje te water raakte, waarop de vijfvoudig motorcrosswereld kampioen er achteraan het koude water in dook. Helaas is het rampscenario uitgekomen.

MOTO73

Jawa herrijst

In 2016 nam Mahindra de rechten van merknamen Jawa als BSA over, en dit weekeinde werd dan ook de Jawa 350 Special gepresenteerd. Deze klassiek ogende machine knipoogt duidelijk naar Jawa's racegeschiedenis. Nieuw of niet, hij komt ons wel bekend voor.

De nieuwe MOTO73 is uit

We zetten drie dikke allroads tegenover elkaar; vorig jaar won de KTM 1290 Super Adventure S met verve, maar de concurrentie is vernieuwd. Kunnen de Triumph Tiger 1200 XRt en de Ducati Multistrada 1260S de KTM naar de kroon steken?

  • Eerste test: Harley-Davidson Iron 1200
  • Terugblik op wat 10 jaar Molenaar NSF100 Cup voortbracht
  • Hoe een KNMV VRO in elkaar zit? Wij zochten het uit!
MOTO73
MOTO73

Dertig jaar Honda RC30

Fabrikanten hebben intern andere namen voor motoren dan jij en ik. Zelden werd een interne typenaam van een motor zo beroemd als die van de Honda VFR750R die in 1988 in Europa op de markt kwam. Je kent hem waarschijnlijk beter als de Honda RC30.

MOTO73

Autonome auto remde expres niet

Wanneer een zelfrijdende auto iemand doodrijdt, is dat een probleem – zeker motorrijders vrezen met grote vrezen – maar wanneer diezelfde autonome auto een andere weggebruiker wel ziet, maar kiest niet te remmen… het is waar, en we hebben de details.

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer