webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 31 mei 2019

Erkende symptomen van gameverslaving

Je kent vast iemand in je nabije omgeving die het liefst de hele dag zit te gamen. Die is vast verslaafd aan games, hoor je dan wel eens gekscherend. De term 'gameverslaving' is alleen niet zomaar overal op te plakken, heeft de World Health Organisation besloten. Het is een erkende ziekte met symptomen die wel wat verder gaan dan simpelweg veel gamen. Op welke tekenen moet je letten?


Review: Asus ZenFone Max M2

Een goeie telefoon hoeft niet duur te zijn. Voor zo'n 200 euro heb je tegenwoordig al gauw een heel degelijk toestel. Maar niet altijd. Budgetsmartphones kunnen net zo goed bewijzen dat goedkoop best wel eens duurkoop kan zijn. De nieuwe Asus ZenFone Max M2 is daar een voorbeeld van. Lees hier waarom deze smartphone teveel achter de feiten aanloopt.


Gratis download: Maak jij gebruik van wifi-netwerken? Let dan op!

 Grote kan dat je soms tot vaak gebruik maakt van een gratis, openbaar wifi-netwerk. Makkelijk, maar niet zo veilig. Als je geen maatregelen neemt, kunnen hackers relatief eenvoudig meekijken. Met deze tips houd je hackers buiten de deur.


Maximale snelheid en flitsers voortaan in Google Maps

Google Maps toont voortaan snelheidslimieten en flitspalen ook in Nederland. Navigatiesystemen zoals die van TomTom hebben deze functie al langer en dat geldt ook voor Waze, de navigatie-app die sinds 2013 onderdeel is van Google.
Lees verder ...

Nikon Coolpix W150 ook geschikt voor kids

Deze fleurige camera is de Coolpix W150 van Nikon. Het fototoestel is waterdicht om mee te duiken en schokbestendig.
Lees verder ...

Snurken verleden tijd met Snoring Relief Band van Philips

Last van een snurkende bedpartner? Houd dan de Snoring Relief Band van Philips in de gaten.
Lees verder ...

Nieuwe iPod Touch is sneller en klaar voor AR

De iPod Touch-serie is na vier jaar tijd aan een nieuwe generatie toe. Apple voorziet de nieuwste modellen van de A10 Fusion-chip, bekend uit de iPhone 7 en de meest recente standaard iPad (uit 2018).
Lees verder ...

Laptop vol beruchte malware geveild voor megabedrag

Een tweedehands Samsung-laptop uit 2008 is voor meer dan een miljoen dollar van eigenaar gewisseld in een online veilig. Het is dan ook niet zomaar een notebook, maar eentje die besmet is met zes van de meest beruchte virussen van de afgelopen jaren.
Lees verder ...

De ruimte die je nodig hebt om te groeien

  Wil je eindeloos aan serverconfiguraties en software sleutelen? Of wil je je volledig kunnen toeleggen op het verbeteren van je online platform of app? Onze collega’s van PCM interviewden drie veelbelovende tech-ondernemers die vooruit willen.

 


Heeft u een vraag aan de FAQman?


Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.


uw FAQman

Windows 10: snelkoppelingen in Start