Geniet samen van een heerlijke tijd!
Roompot Vakanties logo

Geniet samen van een heerlijke tijd!
Bekijk de webversie.

Er valt nog zoveel te ontdekken!
Er valt nog zoveel te ontdekken!
Er is ook tijdens een fietsvakantie bij Roompot genoeg te ontdekken! Speciaal voor de mooie lentedagen hebben wij voor u 4 uiteenlopende bestemmingen geselecteerd waar het heerlijk fietsen is. Met uw gezin de Veluwe op of een uitdagende mountainbiketocht langs de Moezel…elke route heeft zijn eigen charme en mogelijkheden. Ontdek hieronder uw favoriete fietsvakantie.
Hier aan de kust
Hier aan de kust
Zoekt u rust, ruimte en stilte, dan bent u in Zeeuws-Vlaanderen de koning te rijk! Pak de fiets en ontdek deze bijzondere regio met natuurgebied Het Zwin, de ongerepte kustlijn en de dorpjes met typisch Vlaams karakter.
 
Vanaf  213,-
Meer info
Heerlijk Hoenderloo
Heerlijk Hoenderloo
Vanuit Bungalowpark Hoenderloo bent u in twee keer trappen midden in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een bijzonder stukje Nederland voor een heerlijke fietsvakantie. Er wacht u kílometers fietspad, óók voor de jonge beentjes!
Vanaf  176,-
Meer info
Op avontuur in Duitsland
Op avontuur in Duitsland
Ruim 500 kilometer aan mountainbikepaden kronkelen door de glooiende Moezelstreek met zijn pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten. Voor de íets minder avontuurlijke fietsers zijn er natuurlijk ook tal van rustige fietsroutes. Ontdek ze allemaal!
Vanaf  145,-
Meer info
Ervaar het eilandgevoel
Ervaar het eilandgevoel
Ameland ontdekt u natuurlijk het allerbeste met de fiets. En laten we daarvan op vakantiepark Boomhiemke nou meer dan genoeg hebben. Overdag lekker fietsen, 's avonds heerlijk uitrusten in uw vakantiehuisje.
 
Vanaf  208,-
Meer info
Bekijk hier alle parken
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Mariapolderseweg 1 Kamperland, Zeeland, 4493 PH, NL