Stuur deze nieuwsbrief door!
Alstublieft; uw maandelijkse Kunst Flits met daarin weer enkele mooie aanbiedingen en leuke kunstuitjes. Veel plezier bij uw bezoek aan één van onderstaande evenementen!
14 en 15 maart: Brabant Art Fair
Kom genieten van prachtige kunst en Brabantse gezelligheid!
Op zaterdag 14 en zondag 15 maart vindt alweer de vijfde editie van de Brabant Art Fair plaats in de prachtige Grote Kerk, middenin het bruisende centrum van Breda. Kom ook genieten van de prachtige kunst van zo'n 70 kunstenaars en proef de gezellige Brabantse sfeer tijdens de Brabant Art Fair! 

Als lezer van Kunst Flits krijgt u uiteraard weer korting! Door op onderstaande button te klikken, komt u in de speciaal aangemaakte ticketshop, waar u toegangskaarten met 50% korting kunt bemachtigen! U betaalt dan nog slechts € 3,50 per ticket. 
Klik hier voor uw toegangskaarten met 50% korting
Ga mee op reis met SRC!
Surrealistisch, met sporen van het expressionisme, kubisme en fauvisme: het kleurrijke werk van Marc Chagall valt onder verschillende stromingen, al maakt het nergens volledig deel van uit. Ga met SRC Reizen mee op kunstreis naar Frankrijk en Duitsland en bewonder in verschillende kathedralen de schitterende gebrandschilderde ramen van deze bijzondere kunstenaar!
Meer over deze kunstreis
Nieuwe schilders Het Zeeuwse Licht
Bij de Masterclasses 2020 start men met een nieuw team van docent kunstschilders te weten: Hans Versfelt, Robert Vorstman en Jo Dumon Tak. Stuk voor stuk grootheden van het hedendaags impressionisme en allen genieten zij een ruime landelijke waardering en bekendheid.  Hierdoor wordt inhoudelijk meer keuze in stijlen en technieken geboden en aldus ontstaat een positieve opwaardering van het programma. Zie voor een uitgebreide toelichting en het nieuwe programma met data en indeling www.hetzeeuwselicht.nl.
Zo'n 2000 kunstenaars zijn lid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK); de grootste landelijke vereniging voor kunstenaars. In Kunst Flits vindt u elke maand enkele korte oproepen van deze leden. U vindt meer informatie door te klikken op de titel. Meer oproepen van andere leden vindt u op www.nabk.nl/oproepen.
Activiteit: 
Korte toelichting:
aangeboden door Francien Heussen
Gezamenlijke expositie van Hennie Hermans en Francien Heussen in de kunsthal Slochteren.
aangeboden door Selene's Art
Tijdens deze spoedcursus word je geïnformeerd over de basisprincipes met betrekking tot compositie, verhouding, perspectief en kleurstelling om boeiende abstracte landschapen te creëren.
 
aangeboden door Odette Frijters
Kommen en kopjes, vazen en boomstronken. Het keramiek en porselein van kunstenares Odette Frijters is van vele markten thuis. Bezoek de expositie in Leiden nog t/m 26 januari.
 U ontvangt deze e-mail als abonnee op Kunst Flits, omdat u eerder belangstelling heeft getoond voor een bezoek aan een van onze kunstbeurzen, door het aanvragen van een (gratis) toegangskaart of het invullen van een bezoekersenquête. 

U bereikt ons op:
info@dekunstcollegas.nl 
of telefonisch via: 0475 794 003


Wilt u iets veranderen?
U kunt uw e-mailadres hier aanpassen of uzelf uitschrijven