Draag jij De Ster een warm hart toe? Help ons!

We krijgen regelmatig vragen van mensen zoals jij die ons een warm hart toedragen, over hoe ze ons kunnen steunen. Dat kan natuurlijk door enthousiast over ons te vertellen aan iedereen die je kent en een positieve Google-review achter te laten. Maar je kunt ons ook steunen door een financiële bijdrage!

Als organisatie werken we dagelijks hard aan de mentale weerbaarheid en gezondheid van kinderen en jongeren in Nederland. We proberen dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. Daarom is ons kamptarief al jaren hetzelfde (zelfs verlaagd) en streven we ernaar dit, ondanks inflatie, zo te houden. Voor ouders/verzorgers die het financieel lastig hebben, hebben we de financieringsmogelijkheden sinds twee jaar sterk versimpeld. Dit zorgt voor steeds meer aanmeldingen, ook van ouders voor wie het kampbedrag te hoog is. Daar zijn we onwijs blij mee!

Wanneer organiseren jullie een kamp voor ouders?

We krijgen ook vaak de vraag: "Wanneer organiseren jullie een kamp voor ouders?" Voor die ouders is dit diner hét moment om te ervaren hoe het is om een week op kamp mee te gaan. Tijdens het Sterrendiner krijg je een unieke inkijk in de sfeer, de activiteiten, en de magie die onze kampen zo speciaal maakt. Dit is je kans om te zien waarom kinderen zo enthousiast terugkomen van kamp!

Wil je erbij zijn? Meld je aan of stuur de link door naar anderen die mogelijk interesse hebben (https://www.stichtingdester.nl/sterrendiner-2024). Voor vragen kun je altijd mailen naar info@stichtingdester.nl.

Niet aanwezig?

Kun je niet komen, maar wil je toch helpen? Overweeg dan een donatie. Zo kunnen we blijven zorgen voor betaalbare kampen en speciale plekken voor kinderen die het extra nodig hebben.