Wanneer ga jij naar Zuid-Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
De mooiste reizen naar Zuid-Amerika van september!
 
Zuid-Amerika is de ideale bestemming voor avontuurlijke reizigers! Onze top 10 reizen laten je kennis maken met de diversiteit van het continent, van het mysterieuze Machu Picchu tot de bruisende straten van Buenos Aires. Maar er is één land dat je niet mag missen! Lees waarom in onze reistip: 7 redenen waarom je nú naar Colombia moet 🇨🇴
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Comfort Peru
Vanaf € 1.818 - excl vlucht
Laat je betoveren door de indrukwekkende landschappen en eeuwenoude culturen van Peru met Riksja Peru & Bolivia. Start je reis in de bruisende hoofdstad Lima, waar de geschiedenis en moderne cultuur hand in hand gaan. Bezoek de prachtige witte stad Arequipa en bewonder de indrukwekkende Colca Canyon, een van de diepste kloven ter wereld. In Puno stap je aan boord van een boot en ontdek je de drijvende rieteilanden op het Titicacameer, waar de lokale bevolking al eeuwenlang op traditionele wijze leeft.
Bekijk deze 15-daagse reis
Groepsreis Bruisend Brazilië
Vanaf € 4.116 - incl vlucht
Ga mee op een onvergetelijke reis door Brazilië met FOX. Begin je avontuur in het levendige Rio de Janeiro, met zijn beroemde stranden en het energieke carnaval. Daarna reis je naar het pittoreske Paraty, waar je door de oude stad vol koloniale architectuur wandelt en kunt genieten van een boottocht langs de tropische kust. Reis naar de spectaculaire Foz do Iguaçu-watervallen, waar de natuur op haar meest indrukwekkende manier tot leven komt. In Bonito kun je snorkelen in heldere rivieren vol kleurrijke vissen, en in de Pantanal ga je op zoek naar exotische dieren tijdens een verblijf op een traditionele fazenda. Je avontuur eindigt aan het strand van het exclusieve Búzios.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Groepsreis Suriname, Guyana & Frans Guyana
Vanaf € 3.195 - incl vlucht
Verken het onbekende Suriname en de twee Guyana's met Djoser. Suriname, een verborgen parel in het noordoosten van Zuid-Amerika, biedt reizigers een bijzondere mix van wilde natuur en kleurrijke geschiedenis. Laat je verrassen door de pure schoonheid van dit land, waar regenwouden, rivieren en koloniale invloeden samensmelten tot een unieke ervaring. Verken de mystieke plekken zoals Pikin Slee, proef de rijke Surinaamse cultuur en geniet van avontuurlijke uitstapjes naar locaties als Pepper Pot en Duivelseiland.
Bekijk deze 21-daagse reis
Privéreis Klassiek Patagonië
Vanaf € 2.050 - excl vlucht
Reis naar het beste van Argentinië met Evaneos. Verken de levendige straten van Buenos Aires, waar het ritme van de tango door de stad stroomt. Reis af naar het zuiden en sta oog in oog met de majestueuze Perito Moreno-gletsjer, een natuurwonder dat je niet snel zult vergeten. Trek door de schilderachtige berglandschappen van El Chaltén, waar spectaculaire uitzichten je op elke hoek wachten. Zeil over het beroemde Beaglekanaal, op zoek naar de indrukwekkende wildlife die deze wateren thuis noemt. Eindig je avontuur in de ongerepte natuur van Nationaal Park Tierra del Fuego. 
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Familiereis Colombia Kleurrijke Steden en Caribische Stranden
Vanaf € 3.799 - incl vlucht
Beleef de ultieme familiereis naar het veelzijdige Colombia met Sawadee! Laat je verwelkomen door de warmte en gastvrijheid van de Colombianen terwijl je geniet van de schoonheid van dit fascinerende land. Trek door de indrukwekkende Andes, wandel door sfeervolle koloniale steden, proef de rijke aroma’s van de beroemde koffieplantages en ontspan op de ongerepte stranden van de Caribische Zee. Met de levendige klanken van salsa en cumbia op de achtergrond, ontdek je waarom Colombia een verborgen parel is in Zuid-Amerika. 
Bekijk deze 23-daagse reis
Natuurreis Canyons, Condors en Koloniale Steden
Vanaf € 2.394 - excl vlucht 
Ga op avontuur in het magische Peru met SNP Natuurreizen! De machtige Andes roepen een diep oergevoel op, met hun besneeuwde vulkanen en ruige canyons. Tijdens deze unieke rondreis verken je het zuiden van Peru en beleef je de hoogtepunten van dit bijzondere land. Bewonder de spectaculaire diepten van de Colca Cañon en ontmoet de trotse Aymará en Quechua-bevolking tijdens een boottocht over het Titicacameer. Ontdek de rijke geschiedenis van de Inca’s in Cusco en laat je betoveren door de eeuwenoude ruïnes van Machu Picchu, het verborgen wonder van de Andes. 
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Combinatiereis Hoogtepunten Chili en Argentinië
Vanaf € 5.450 - excl vlucht
Laat je betoveren door de ongekende landschappen van Chili en Argentinië met Van Verre Reizen. Je avontuur begint in het bruisende Santiago de Chile, de perfecte plek om het moderne stadsleven in je op te nemen. Vervolgens reis je naar de ongerepte Atacama-woestijn, een van de droogste plekken op aarde. De heldere sterrenhemel hier is legendarisch, ideaal voor sterrenkijkers en natuurliefhebbers. Je reis vervolgt zich in het indrukwekkende Torres del Paine National Park, waar de majestueuze bergen en kristalheldere meren het landschap domineren. Daarna steek je de grens over naar Argentinië om een van de meest iconische natuurwonderen te zien: de Perito Moreno gletsjer.
Bekijk deze 19-daagse reis
Luxe Reis Ecuador Deluxe
Vanaf € 22.500 - incl vlucht
Tico Reizen nodigt je uit voor een luxe reis door het betoverende Ecuador! Je reis begint in de omgeving van Otavalo, waar de elegante Hacienda Zuleta je verwelkomt. Van hieruit reis je verder naar de betoverende Mashpi Lodge, gelegen in het nevelwoud van een van de meest biodiverse regio’s ter wereld. Vervolgens ontdek je de levendige hoofdstad Quito, voordat je de vlucht naar het Amazonegebied neemt. Maak je klaar voor een spectaculaire cruise aan boord van de M/V Anakonda, een ervaring die je nooit zult vergeten! Via de imposante vulkaan Cotopaxi en de charmante koloniale stad Cuenca bereik je de kustplaats Guayaquil, vanwaar je naar de unieke Galápagoseilanden vliegt.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Rondreis Bonita Bolivia
Vanaf € 3.925 - incl vlucht
Stap buiten de gebaande paden en ontdek het betoverende Bolivia met Vamonos Travels. Deze unieke reis brengt je van Santa Cruz naar het prachtige Sucre, de “witte” stad met zijn historische charme en koloniale gebouwen. Geniet van de schilderachtige route via de oude handelsroute vanuit Samaipata. Tijdens je avontuur mag je een jeeptour over de indrukwekkende zoutvlaktes van Uyuni niet missen! Vertrek vanuit het gezellige Tupiza en ontdek de schoonheid van dit gebied terwijl je de schoonheid van de natuur op je in laat werken. De pampa’s bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een kans om het diverse dierenleven te spotten.
Bekijk deze 25-daagse reis
Familiereis Suriname Kinderen
Vanaf € 1.530 - excl vlucht
Beleef een onvergetelijke familiereis naar Suriname met Local Hero Travel! Verblijf bij de gastvrije Marron’s en ontdek hoe schildpadmoeders hun eieren leggen op de stranden. Maak spannende wandelingen door het weelderige woud, waar apen van tak tot tak springen en kleurrijke papagaaien en rode ibissen voorbij fladderen. Geniet van een avontuurlijke boottocht langs de indrukwekkende stroomversnellingen. Ontspan met een drankje op een terrasje aan de Waterkant, lig heerlijk in je hangmat in de bush, of geniet van een verfrissende duik in het zwembad. 
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Zuid-Amerika 
bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel