Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
14 november 2023
Ervaringsonderzoek jeugdhulp
De gemeente is verantwoordelijk voor jeugdhulp. Wegwijs helpt als het gaat om zorg, welzijn, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening, opvoeden, opgroeien en wonen. Heb je contact gehad met Wegwijs? Dan zouden wij graag willen weten wat je vindt van de dienstverlening door Wegwijs. Ben je tevreden, wat vind je goed gaan en wat kan er anders of beter? Hoe heb je het hele proces van bespreken hulpvraag, het opstellen van de doelen en een plan van aanpak tot en met het ontvangen van de hulp ervaren? We hebben MAGIS, een onafhankelijk onderzoeksbureau, gevraagd dit onderzoek uit te voeren. Jouw deelname helpt de gemeente haar dienstverlening aan inwoners te verbeteren.

Lees verder
Tellen van de stemmen
Op woensdagavond worden vanaf 21.00 uur alle stemmen geteld op de stembureaus. De stemmen van het stembureau op het station worden geteld in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis, ingang Markt 1.

Lees verder
Vergadering Werkgroep Uitvoering Bestemmingsplan Buitengebied Boxtel (WUBBB)

Op woensdag 22 november vergaderen de leden van de WUBBB in de raadzaal van de gemeente Boxtel. Tijdens deze vergadering worden de volgende punten besproken.

Lees verder
Bewustwordingscampagne Woww van start op 15 november
We komen handen en geld tekort in de ouderenzorg. Dat betekent dat we meer voor elkaar moeten zorgen en wijzer ouder moeten worden. Wil jij weten wat jij kan doen? Of hoe jij kan helpen? WOWW (Wijzer Ouder Worden) geeft je inspiratie!
De campagne Woww wordt live afgetrapt op woensdag 15 november om 10.00 uur op de Markt in Boxtel voor het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom. Aanmelding is niet nodig en de entree is gratis. Ga het samen doen en voer het gesprek!

Lees meer over de campagne in het persbericht
 
Werkzaamheden in Boxtel

Reconstructie Bosscheweg
Maandag 13 november start de reconstructie van de Bosscheweg. De Bosscheweg wordt aangepakt vanaf de rotonde Dukaat tot en met de aansluiting Heem van Selis. Aannemer Heijmans Infra voert het werk uit in opdracht van de gemeente. Lees verder

Lees hier meer over de werkzaamheden in onze gemeente.
 
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten