12 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Nima Marketing Day
image
Esprix jury bekroont vijfentwintig cases
Vijfentwintig verschillende cases krijgen op 23 mei aanstaande tweeëndertig Esprix’s uitgereikt. DDB Amsterdam leidt het bureauklassement met maar liefst zes bekroningen. Alfred International volgt met vier bekroningen en Wefilm Creative Agency is driemaal bekroond.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Cannes Lions 2024: Nederlandse (en alle andere) juryleden bekend
De Cannes Lions organisatie maakt de vijf Nederlandse juryleden en de overige internationale 'judges' bekend. Naast de vijf die werken vanuit Cannes, zullen er nog een aantal Nederlandse onlinejuryleden worden toegevoegd.
lees verder
twitter facebook linkedin
De nieuwste whitepapers bómvol tips en informatie
[advertorial] Download gratis deze whitepapers, bómvol tips en informatie op het gebied van CX, marketing en e-commerce. Ontdek onder andere hoe je het maximale uit Gen Z kunt halen en hoe bezorgopties ervoor zorgen dat de klanttevredenheid én conversie stijgen. Daarnaast kom je meer te weten over het koopgedrag en merkloyaliteit van de consument. Met onze partners hebben we een mooie selectie whitepapers samengesteld die voor jou interessant kunnen zijn. Met één klik kun je 1 of meerdere van deze whitepapers gratis downloaden.
image
Jazeker, De Hypotheker start een nieuwe campagne
De Hypotheker introduceert na jaren stilte op 15 april een nieuwe massamediale campagne. Het thema Jazeker, een belangrijk merkasset, wordt weer van stal gehaald. In deze campagne wordt daar meer invulling en betekenis aan gegeven.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 199] Thijs Ekelschot - international marketing director Velux
In deel 199 van onze successerie [marketeer] spreken we deze week marketeer Thijs Ekelschot van Velux. Velux richt zich op het transformeren van leef- en werkruimtes met natuurlijk licht en lucht, met hoogwaardige producten en services zoals nu zelfs een app. 'Ons merk wil de discussie over duurzame leefruimtes blijven leiden.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Zien we jou bij NIMA Marketing Day 2024?
[advertorial] Profiteer nu van 75 euro korting op je ticket voor NIMA Marketing Day 2024. Op 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar het zeer uitgebreide sprekersprogramma te luisteren. Er staan meer dan 70 kennissessies op het programma, dus voor ieder wat wils. Bestel nu je ticket en mis deze dag niet!
image
Slam-dj Anoûl zwemt voorbij in livestream visdeurbel
Alles voor de luistercijfers. DJ Anoûl van radiostation Slam! sprong in het Utrechtse water bij de visdeursluis om voor de camera van de livestream een bordje met ‘Luister naar Slam’ omhoog te houden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De marketingtransfers van week 15, 2024
En het bleef na afgelopen weekend nog lang onrustig bij de BVO Alax. Maar de marketeers, PR-personen en andere creatievelingen kunnen er ook wat van. MarketingTribune behoudt, zoals altijd, het overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
Basic-Fit spreekt op de Retail Media Day
[advertorial] Een paar schermen ophangen kan iedereen. Maar met een groot first party netwerk binnen een specifieke doelgroep bereik en impact genereren, dat is wat anders! Tijdens zijn sessie neemt Maurice Ridder jullie mee in de reis die hij de afgelopen periode heeft gemaakt. Bij Basic-Fit hebben we in Nederland een landelijke dekking. Maar liefst 240 fitnessclubs met maandelijks 4,4 miljoen bezoekers. Binnen Europa hebben we meer dan 1400 clubs en 3,7 miljoen leden. Hij laat de retail mediawereld van Basic-Fit zien!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.