2 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Nima Marketing Day
image
Maurice Ridder Head of Retail Media bij Basic-Fit
Fitnessketen Basic-Fit heeft Maurice Ridder aangenomen als Head of Retail Media. Ridder was de afgelopen achttien jaar werkzaam bij SBS/Talpa Media Solutions als Director Business Development.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Fitzroy wordt onderdeel van United Playgrounds
Het strategisch creatieve bureau Fitzroy wordt onderdeel van marketing solutions groep United Playgrounds. Fitzroy is het zevende bureau dat zich aansluit bij deze relatief nieuwe groep.
lees verder
twitter facebook linkedin
CX Essentials: leg een duurzaam fundament
[advertorial] In een tijd waarin klantbeleving of customer experience (CX) cruciaal is voor het succes van elk bedrijf, nodigt Aiden je uit voor een inspirerend webinar getiteld 'CX Essentials: Hoe je het fundament legt voor een duurzame en winstgevende klantrelatie'. Dit online evenement vindt plaats op dinsdag 13 februari 2024 om 11.00 uur CET en biedt een diepgaande blik in de wereld van CX.
Branded Content Event: 50 euro korting op je ticket
[advertorial] Wat komt er aan bod tijdens het Branded Content Event? Er zijn in branded content allerlei explosieve ontwikkelingen zoals niche/micro-influencers en interactive shoppable content. Daarom worden er onderwerpen zoals gamification, interactiviteit, video content en natuurlijk AI besproken.
image
Action: omzet stijgt naar 11,3 miljard euro
Action, de non-food discounter, heeft in 2023 een netto-omzet van 11,3 miljard euro geboekt, een stijging met 27,8% tegenover 2022.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Leestip van onze zuiderburen: 'Do Tell' in België verkozen tot marketingboek van het jaar
Drie weken lang kregen Belgische marketingprofessionals de kans om hun stem uit te brengen voor het meest impactvolle marketingboek van 2023. 4.200 personen brachten dit jaar hun stem uit: ‘Do Tell’ mag zich een jaar lang Marketing Book of the Year noemen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Esprix deadline verlengd: Inzenden kan nog tot 22 februari!
Vanwege een aantal aanvragen voor uitstel, wordt de deadline voor het inzenden van een jaloersmakende case voor de Esprix Awards verlengd tot aan donderdag 22 februari - 17.00 uur.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[onderzoek] Podcast populair onder tieners en studenten, aantal luisteraars stabiel
Het aantal luisteraars van podcasts is in Nederland sinds 2019 ongeveer verdubbeld en het aantal te beluisteren podcasts is verveelvoudigd. Inmiddels luistert 48% van de Nederlanders wel eens naar een podcast. Onder jongeren (12-18 jaar) is dit zelfs 66%.
lees verder
twitter facebook linkedin
NIMA Marketing Day 2024: koop nu je ticket met Early Bird tarief
[advertorial] De NIMA Marketing Day is hét marketingfestival voor professionals binnen de sector. Op donderdag 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar meer dan 70+ inspirerende sprekers te luisteren. De ticketverkoop is begonnen. Koop nu je ticket met 100 euro Early Bird korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.