Der er under 2 uger til juleaften. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
Kan alle julegaver klares med et klik ?
 
Ja - Du skal kun klikke ind på Spillehulen, og finde vores telefonnummer, så hjælpe vi gerne med at finde dine gaver til hele familien, men du er selvfølgelig også velkommen til selv at finde dine ynglingsgaver i hos os.
 
Julen er lige om hjørnet med under 2 uger til juleaften, så du skal til at finde ud af hvad familie og venner skal have i julegave, og hvorfor ikke overraske med et rigtig godt klassisk spil, som alle kan være samlet om i julen.
 
Om en uge har vi vores travelste dag i Spillehulen, og det er her at vi begynder at få tomme hylder, så få dine julegave køb overstået nu, mens vi stadig har de bedste spil på lager, så er pakken med julegaver, pakket i fint gavepapir, med gavebånd og til/fra-kort, klaret hurtigt og stressfrit.
 
Vi har altid en julegaveguide med gode gaver til Børn, Familie, Voksne, Bedstemor eller Bedstefar, så er du nu lidt i tvivl, så klik ind på en af disse, så finder du inspiration til en gave, som helt sikkert vil bringe glæde til dem som du er rigtig glade for.
 
Vi glæder os til at hjælpe dig med en dejlig glædelig jul.
 
BEDSTE JULEGAVER
Mange kunder spørger tit hvilke spil som er vores bestsellere, og derfor har vi fundet de fire abosolut bedst sælgende spil i hver bræspil kategori.
Parners - Ludo med et twist
Partners
Bedst sælgende famile og vennespil
Azul - Dansk version
Backgammon Brun
Årets bedst sælgende spil
Vildkatten Ramasjang
Vildkatten Ramasjang
Suverænt sjoveste børnespil i år.
Sequence
Backgammon Magnetisk
4 år eller 80 år, alle kan mestre Sequence.
 
JULEGAVE GUIDES
Julegaver til børn
Julegaveguide Børn
Julegaver til familien
Julegaveguide Familie
Julegaver til voksne
Julegaveguide Voksne
Julegaven til bedstemor
Julegaveguide Bedstemor
Julegaven til bedstefar
Julegaveguide Bedstefar
 
PUSLESPIL SOM JULEGAVE
Puslespil
For rigtig mange er julen ro og god tid, og mange vil derfor gerne bruge tid på at lægge nogle at vores fantastiske puslespil.