Image
Kartoffelsalat med cremet dressing
Image
Opskrift
 
Nye kartofler er en vaskeægte sommer-specialitet. Spis nye kartofler som tilbehør til et stykke kød f.eks. i form af kartoffelsalat.
Solskinssnegle
Image
Mad
 
En luksusudgave af svenske kanelsnegle med creme.
Opløselige fibre og mælkesyrebakterier i pulverform lindrer forstoppelse
Image
SPONSORERET
Dårlige kostvaner og lidt for langt mellem toiletbesøgene kan bogstaveligt talt sætte en stopper for fordøjelsen. Lactocare har udviklet et opløseligt pulver med mælkesyrebakterier og opløselige fibre, som lindrer forstoppelse og bevarer en naturlig fordøjelseskomfort.
3 fantastiske rejsemål på Tyrkiets vestkyst
Image
SPONSORERET
Pønser du på, hvor jeres sommerferie skal gå hen? På Tyrkiets vestkyst er der nærmest solga-ranti, de smukkeste strande, spændende seværdigheder og det dragende blå hav at boltre sig i. Vi siger det bare!
Er vi tvunget til at tage på weekend med vores søns klasse?
Image
Børn
 
Udfordringen for os er, at weekenden ligger midt i vores ferie på et tidspunkt, hvor vi har planlagt andre ting. Nu er vores søn naturligvis knust ved udsigten til, at han ikke kan komme afsted med sine kammerater, hvilket naturligvis påvirker os
Et paradis med rhododendron: Besøg Sofiero Slotspark
Image
Bolig
 
Drømmer du om at vandre i en kongelig have mellem blomster i alle farver? Træde ind på slottet, nyde en kop kaffe og betragte en dal fyldt med rhododendron? Så besøg Sofiero Slotspark, hvor det hele lige om lidt står smukkere end på noget andet tidspunkt på året.
 
 
 
 
Bliv abonnent på vores magasiner og få dem bragt lige til døren. Vælg mellem alle vores spændende tilbud:
 
 
 
Brand
Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
Tlf: 3945 7500
CVR: 83131128