ELF Voetbal nieuwsbrief van 03-01-2020
Eten bij Ché Nunnely: Simba van de familie

Ché Nunnely (20) maakt dit seizoen naam op het niveau waarnaar hij verlangde: de Eredivisie. De Nederlandse Surinamer van Willem II zal niet snel gaan zweven. Zijn naasten houden hem met beide benen stevig op de grond. ELF Voetbal trok naar Almere en schoof aan voor een openhartig gesprek met Ché en zijn familie. 


Lees verder
'Russische interesse voor Bilal Basacikoglu’

De interesse voor Bilal Basacikoglu groeit. De 24-jarige aanvaller staat ook in de belangstelling van diverse Russiche clubs.

Lees verder
Onder de loep: Sven Botman

Sven Botman staat bij Ajax te boek als talentvolle centrumverdediger. Hoewel de Amsterdammers niet direct stonden te springen om een uitleenbeurt, stemden ze toch toe. Zodoende presteert Botman de eerste seizoenshelft uitstekend bij sc Heerenveen. Wat is zijn verleden en waar ligt zijn kracht? 

Lees verder
Deel 3: deze jeugdspelers debuteerden dit seizoen in de Eredivisie

Als opleidingsland is het altijd interessant om te zien hoeveel jeugdspelers hun debuut maken in het eerste elftal. We zetten de debutanten van de Eredivisie-ploegen van het seizoen 2019/20 tot nu toe op een rijtje. Deel 3.

Lees verder
Samenvatting Liverpool - Sheffield United (2-0)

De titel lijkt Liverpool niet meer te kunnen ontgaan in de Premier League. The Reds blijven maar winnen, zo ook donderdagavond. Liverpool versloeg subtopper Sheffield United gemakkelijk in eigen stadion met 2-0 dankzij Mohamed Salah en Sadio Mane. Bekijk de samenvatting van Liverpool - Sheffield United hieronder

Lees verder
Hoe nu verder voor feestvarken Timothy Fosu-Mensah?

Timothy Fosu-Mensah was donderdag jarig, hij blies 22 kaarsjes uit. We zullen beginnen zoals het hoort: van harte gefeliciteerd Timothy! En, we zijn niet flauw, ook de beste wensen voor 2020. Toch achten we de tijd rijp om eens te kijken hoe het nou met hem verder moet: een goede Nederlandse rechtsback zou met het oog op de toekomst geen overbodige luxe zijn. Hoe is het nu met hem?

Lees verder
Dit zijn de mooiste wedstrijden van je weekend

Na de eerste werkdagen van het nieuwe jaar staat het weekend weer voor de deur. Onder andere de Primera Divison en de Serie A worden daarin hervat en dus staan er een aantal heerlijke wedstrijden op het programma. We laten in dit artikel de FA Cup even links liggen, want die hebben we in ander artikel al behandeld. Daarnaast valt er echter ook genoeg te genieten.

Lees verder
De kansen waar Dejan Kulusevski (19) op moet rekenen bij Juventus

Ervaring te over in de selectie van Juventus. Met zijn negentien jaar zal Dejan Kulusevski het jongste selectielid worden in Turijn. Dat is misschien juist zijn kans: dat hij jeugdig elan toevoegt aan wat er al is. Maar het mag tegelijkertijd duidelijk zijn dat de Zweed een pittige concurrentiestrijd aangaat bij Juve.

Lees verder
Trapt PSV met Rodriguez in dezelfde val als met Lato en Boscagli?

Reserve bij een grote Spaanse club, mislukt in Eindhoven. Veertien duels in één jaar voor een subtopper in Franrkijk, mislukt in Eindhoven. Met Toni Lato en Oscar Boscagli als voorbeelden zou PSV beter moeten weten. Maar ook nu staat er een linksback op de radar die amper wedstrijdritme heeft.

Lees verder
Het 2019 van… Ajax

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook Ajax beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
FC Transfervrij: Dit elftal kan de Eredivisie straks voor nop verlaten

Zo spectaculair als de zomermarkt is de winterse transferperiode doorgaans niet. Internationaal gezien zijn de ogen gericht op Chelsea, dat na een straf weer op het bal mag dansen en heel wat centjes gespaard heeft. In de Eredivisie luidt ons advies: kijk wat er in Den Haag gebeurt. Alan Pardew zal allicht eisen aan de selectie hebben gesteld om ze voor de Eredivisie te behoeden. Ook zijn er spelers bijna einde contract: daar kunnen we dit elftal van maken. Exclusief spelers met een verlengoptie voor de club.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Fortuna Dusseldorf25-01-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Schalke 04 FC25-01-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Borussia Dortmund - Koln FC25-01-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Atlético Madrid - Leganes26-01-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao26-01-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
Equipo Voetbalreizen