Bekijk deze nieuwsbrief online
maandag 26 juni 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Bespreken eigen fouten en (dis)functioneren team lastig voor accountants
Accountants vinden het lastig om eigen tekortkomingen te bespreken, of met elkaar te praten over het (dis)functioneren van het team. Ze lijken zich wel comfortabel te voelen bij het delen van inhoudelijke informatie en vraagstukken. 
Lees meer
 
 
Is auto zonder gebruikerssporen een gebruikte personenauto?
Een eigenaar van een in Duitsland gekochte auto en de inspecteur verschillen van mening of de auto is aan te merken als een gebruikte personenauto. De auto vertoont geen gebruikssporen.
Lees meer
 
Overweegt u een moderne oplossing voor practicemanagement te gaan gebruiken? Advertorial

Een goede oplossing voor practicemanagement bepaalt het verschil tussen een gebrekkig georganiseerde praktijk en een bloeiende, winstgevende praktijk. Past uw practicemanagement-systeem nog bij uw accountants- en administratiekantoor? Speciaal voor u hebben wij een whitepaper geselecteerd waarmee u kunt bepalen of het tijd is om over te stappen naar een moderne oplossing voor practicemanagement. We gaan in op vijf aandachtspunten bij de selectie van zo’n systeem.
Download de whitepaper=>

 
Carin Gorter in Monitoring Commissie Accountancy
Het NBA-bestuur heeft Carin Gorter benoemd tot lid van de Monitoring Commissie Accountancy. Gorter volgt Henk Scheffers op die vanwege het bereiken van de zeventigjarige leeftijd al zijn corporate functies heeft neergelegd.
Lees meer
 
 
No-risk premie voor oudere werknemer verlaagd
De leeftijd van de no-riskpremie voor oudere werklozen wordt verlaagd naar 56 jaar. Werkgevers die mensen in dienst nemen die na 1 januari 2018 56 jaar of ouder zijn, worden gecompenseerd als deze werknemers uitvallen vanwege ziekte. Het gaat om mensen die meer dan een jaar werkloos zijn en een ww-uitkering hebben ontvangen.
Lees meer
 
Klanttevredenheid vergroten? Advertorial

Klanten opvoeden om bonnen en facturen digitaal aan te leveren. Zorgen dat de handen binnen je kantoor geen eelt krijgen van invoerwerk. Daardoor ontstaat tijd om je klanten écht blij te maken. Met Exact Online voor Accountancy automatiseer je alle administratieve stromen. Je ontdekt advieskansen en creëert onderscheidend vermogen. Ontdek de voordelen van Exact Online voor Accountancy in 3 minuten.

Bekijk de gratis demo

 
ETL Nederland breidt uit in Achterhoek
ETL Nederland heeft accountantskantoor Halberg Accountants en Adviseurs B.V. uit Varsseveld overgenomen. Met de overname komt het totaal aantal vestigingen van ETL Nederland uit op vijf.
Lees meer
 
 
Huishoudboekje ziekenhuizen steeds beter op orde
Vrijwel alle Nederlandse ziekenhuizen schreven in 2016 zwarte cijfers. Dit ondanks een dalend rendement en toenemende bedrijfslasten. Dat blijkt uit de analyse van 76 jaarverslagen 2016 van Nederlandse ziekenhuizen door Intrakoop en Verstegen accountants en adviseurs.
Lees meer
 
 
Bbp groeit met 0,4 procent
Het bruto binnenlands product (bbp) is in het eerste kwartaal van 2017 met 0,4 procent gestegen ten opzichte van het vierde kwartaal van 2016. De groei is vooral te danken aan de investeringen.
Lees meer
 
Businesscoaching als bijvak Contentpartner
Onder accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren is, naast ICT-(straat-)optimalisatie, een zekere zoektocht gaande naar een herprofilering van het kantoor. Vakgebieden waar men in het verleden voornamelijk slechts reactief aan toekwam (te denken valt aan estate planning, subsidieadvies of bijvoorbeeld pensioenbeheer) worden onderzocht als mogelijk aanvullende diensten (of speerpunten) voor bestaande en/of nieuwe cliëntgroepen. Wat opvalt – […]
 
De (accountant) adviseur als businesscoach Opleiding
Ik stel me kort aan u voor. Ik ben Servaas Vrijburg (1964). Ik heb ruim 20 jaar een fiscale (pensioen)advies- en -trainingspraktijk gehad; voornamelijk binnen Fiscount. Deze praktijk was grotendeels gericht op vak-inhoud. Een prachtige tijd waar ik nog dagelijks van nageniet. Toch moest het roer van mezelf om. Een soort innerlijke drang. Echter, Fiscount […]
 
Summercourse NBA Opleidingen 2017 Opleiding
Een zeer gevarieerde PE-meerdaagse met veel terugkerende deelnemers. De inhoud is ieder jaar helemaal anders. Wat wél altijd hetzelfde is: de uitstekende docenten, een luxe hotel met diverse (sport)faciliteiten en voor wie wil een informele groepsactiviteit. De netwerkplek bij uitstek! Doelstelling U bent weer op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Interactie, […]
 
Senior assistent accountant – Barneveld Vacature
Alfa is overal dichtbij. Logisch dus dat Alfa waarde hecht aan medewerkers die dicht bij zichzelf blijven. Want de mooiste carrière begint dicht bij jezelf! Wil je een impuls geven aan je carrière en ben je op zoek naar een volgende baan als senior assistent accountant? Dan is je nieuwe baan misschien wel dichterbij dan […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn