€250,- korting op de luxe
Rocky Mountaineer treinreis
Bij Doets Reizen willen we jou altijd de meest bijzondere en exclusieve reiservaringen bieden. Daarom zijn we verheugd je op de hoogte te stellen van een speciale korting op de geweldige treinreis van Rocky Mountaineer in Canada. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Lees snel verder en ontdek meer over deze unieke korting.
Bekijk onze Rocky Mountaineer treinreis hier!
Profiteer van deze exclusieve aanbieding!
Ontdek de prachtige omgeving van de Canadese Rockies in stijl met een
2-daagse treinreis van Rocky Mountaineer.

Bespaar tot wel €250,- korting per persoon bij een boeking
t/m 14 februari 2024. Dit is een tijdelijke aanbieding die binnenkort afloopt. Grijp deze kans en maak van jouw reis een betaalbare
en onvergetelijke ervaring!
Actievoorwaarden
  • Geldig bij nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 januari 2024. 
  • Geldig bij boekingen gemaakt t/m 14 februari 2024.
  • €250,- korting per persoon voor SilverLeaf en GoldLeaf​
  • Kortingsprijs is reeds verwerkt in de actuele online prijzen.
  • Korting geldig op basis van beschikbaarheid.
Bekijk & boek hier jouw treinreis!
De luxe & unieke beleving van Rocky Mountaineer
De First Passage to the West van de Rocky Mountaineer is een legendarische treinreis die je meeneemt van Banff en Lake Louise naar Kamloops en Vancouver. Tijdens deze reis doorkruis je iconische Spiral Tunnels en verken je diverse landschappen op weg naar de westkust. Van regenwouden en prairies tot woestijnen en majestueuze bergpieken; elk moment biedt nieuwe en boeiende vergezichten die je aandacht zullen vangen. Laat je inspireren terwijl je door bergpassen slingert en indrukwekkende kloven doorkruist. Dit is de enige passagierstreindienst op de historische Rocky Mountaineer-spoorlijn, die Canada van oost naar west verbindt. Tijdens je reis word je verwend door het vriendelijke personeel van Rocky Mountaineer, dat voorziet in alle comfort aan boord. 
Rachel - Productmanager Canada:
''Het is de meest unieke reiservaring! Je ziet een deel van West Canada wat je met de auto nooit had kunnen ontdekken. Tijdens het ontbijt en diner verandert het fantastische landschap, met als voordeel dat je alleen maar in je stoel hoeft te zitten en kan genieten!''
Tip van ons: Boek GoldLeaf
Voor de meest exclusieve ervaring kun je het beste de GoldLeaf optie boeken. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van het ruime panoramarijtuig, voel je je meteen thuis. Je ruime en comfortabele zitplaats biedt 360º zicht op de spectaculaire omgeving. Tevens kun je genieten van de heerlijke, vers bereide maaltijden begeleid door een goed glas Canadese wijn. Diverse medewerkers van Doets Reizen hebben zelf gereisd met de Rocky Mountaineer en adviseren op eigen reiservaring de GoldLeaf-klasse te reserveren voor de meest optimale beleving en het feit dat je een buitenruimte hebt. 
Meer informatie
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.