Apunta't!
View this email in your browser
ALERTA!

EURIMAGES

EURIMAGES: Sessió Informativa / Assessorament individualitzat de projectes
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  07 de Juny - 07 de Juny de 2018
Data límit: 25 de Maig de 2018

Dia: dijous 7 de juny de 2018

Lloc: Sala Mompou – Societat General d’Autors i Editors (SGAE), Passeig de Colom, 6, 08002 Barcelona

Hora: 09:45h

L’objectiu de la sessió, organitzada per Catalan Films & TV i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, ésincentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages del Consell d’Europa, les properes dates límit de la qual són el 23 d’agost i el 23 d’octubre de 2018.

La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte audiovisual de coproducció, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La sessió constarà d’un primer bloc, orientat al coneixement de les oportunitats de finançament que ofereix Eurimages, i d’un segon bloc, en què els representants d’Eurimages oferiran reunions de consultoria amb els productors que així ho sol·licitin, per tal de rebre assessorament individualitzat sobre els seus projectes. 

Les reunions d’assessorament van adreçades a aquells productors que:

  • tinguin acord de coproducció avançat i /o cartes de compromís
  • i/o que hagin sol·licitat ajut MEDIA al desenvolupament
  • i/o que es plantegin presentar sol·licitud Eurimages a les properes convocatòries de 2018 o 2019.

Per  a confirmar assistència a la jornada i sol·licitar reunions cal emplenar el següent formulari abans del proper 25 de maig

Una jornada adreçada a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Fons Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país.

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h Registre inscrits

10.00h - 10.15h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Agnela Domínguez, directora de Comunicació i Activitats de SGAE i Fundació SGAE Catalunya, de Mar Medir, coordinadora de Catalan Films & TV i d’Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h - 11.30hEurimages i el suport a la coproducció de llargmetratges de ficció, animació i documentals.Conversa entre Sergio García, Project Manager d’Eurimages per a projectes de ficció a Estrasburg i Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei de la Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals), dinamitzada per Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.30h - 11.45h Precs i preguntes

12.00h – 14.30h Assessorament individualitzat de projectes

16.00h – 18.00h Assessorament individualitzat de projectes

     

Copyright © 2018 ICEC, All rights reserved.
You are receiving this email because you signed up for it at our website or previously showed interest in Catalan Films & TV.

Our mailing address is:
ICEC
Passatge de la Banca 1
Barcelona, Barcelona 08002
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list