Europa op de Riksja-manier

6 years ago


Text only:

Op de Riksja-manier door Europa reizen
Hier vind je de online versie.
Om Riksja Europa Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden we aan om
reisnieuws@riksjaeuropa.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
Europa op de Riksja-manier

Naast Riksja Travel en RiksjaKids reisnieuws is er nu Europa reisnieuws. Datgene wat wij leuk vinden aan verre reizen vonden wij ook dichterbij, met Riksja Europa. Divers en flexibel door middel van bouwstenen, culturen ontrafelen en de lokale bevolking leren kennen. Wij delen graag ons enthousiasme over Europa, daarom ontvang je deze eenmalige mailing. Om op de hoogte te blijven en ideeën op te doen, kun je je nu aanmelden voor Europa reisnieuws


Riksja Europa
Op onze nieuwe site Riksja Europa vind je een overzicht van onze mogelijkheden in Europa als hoofdvakantie of trip tussendoor. Maak een rondreis per (huur)auto naar bijzondere, vaak verborgen plekjes waar je overnacht in de sfeer van het land. Een Spaanse cortijo, wit Grieks eilandhuis of een Toscaanse agriturismo. Om het echte land te beleven zijn bijzondere activiteiten, zoals walvisspotten in IJsland en port proeven in Porto, inbegrepen. 
Europa reisnieuws verschijnt 2 tot 3 keer per jaar. Meld je nu aan om op te hoogte te blijven en inspiratie op te doen voor je eigen Europa reis.
 
Vissen met Vasco?
Beleef de Algarve nét even anders: lagunes, vismarkten en rustige stranden. Visser Vasco neemt je een dag mee op zijn boot langs vuurtoreneilanden. Hij leert je schelpen en garnalen schrapen en wandelt  mee over het eiland. 's Middags staat er een uitgebreide Portugese lunch voor je klaar op het eiland met gegrilde sardientjes, olijven en vispastei. Bom apetite! 
 
Leer de authentieke kant van Portugal kennen met Jolanda van Portugal online.
 
Productmanager Charlotte in Europa 
De afgelopen jaren waren voor mij Mexico en Argentinië favoriet. Mooie herinneringen heb ik aan 'onontdekte' plekjes en gastvrije mensen. Dit zocht ik ook in Europa, maar vond hier veel vakantiehuisjes en standaard fly-drives. Enthousiast ben ik dan ook over Riksja Europa. Je reist naar díe plekken waar je het land écht beleeft. Zo logeer je in een voormalige olijfmolen en maak je pasta met di mama volgens oud familierecept.
Tip van Charlotte:
Even wat anders? Ga in de zomer of het najaar naar IJsland voor een stoere actieve reis.
 
Pluk de dag in Zuid-Italië
In onze nieuwe 12-daagse Zuid-Italië rondreis combineer je eeuwenoude cultuur met het nog vrij onbekende Zuid-Italiaanse plattelandsleven. Dwaal door de ruïnes van Pompeii, proef wijn aan de Amalfi kust, fiets door olijfboomgaarden in Puglia en sluit je reis af aan het strand in de hak van de laars. Je overnacht in sfeervolle accommodaties, zoals een klifkust hotel, een masseria (boerenhoeve)en een kegelvormig trulli huisje.
 
Dit najaar kun je ook naar Sicilië, te boeken vanaf eind juli bij Lilian van Italië online.
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op RiksjaEuropa.nl of op één van de onderstaande websites:
Europa op de Riksja-manier
Lapland online
Griekenland online

Spanje online


Portugal online


Italië online
 
IJsland online
 
 
Bouw je eigen verre reis
RiksjaTravel.nl
 
 
Laat je kinderen de wereld ontdekken
RiksjaKids.nl
 
 

Doordat we al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Europa Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Europa Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019