Reizen met vertrekgarantie voor cultuurliefhebbers ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Europa's cultuurschatten
Experience Culture
Online versie
Academische Reizen Voyage & Culture
Culture

Geachte heer/mevrouw ,

Met genoegen informeren wij u dat een groot aantal van onze reizen voorzien zijn van gegarandeerd vertrek. Wij hebben hieronder slechts een selectie uitgelicht van exclusieve reizen, die perfect zijn voor de liefhebbers van cultuur, geschiedenis, kunst en architectuur. 

Laat u inspireren door bestemmingen zoals Nantes, de invloedrijke Bauhausarchitectuur en moderne kunst, de historische paden van Willem van Oranje en het betoverende Illyrië

Wij hopen dat u van de gelegenheid gebruik maakt om deel te nemen aan een van deze bijzondere reizen. 

Reisaanbod bekijken  ›
Europa's cultuurschatten
Pijl
Europa's cultuurschatten

Nantes en omgeving
Nantes en omgeving
Nantes en omgeving

Nantes en omgeving

Eens een van de machtigste havensteden van Bretagne, tegenwoordig een verzamelplaats van kunst en design. Deze opvallende metamorfose kreeg gestalte toen een jaar of 30 geleden stadsbestuurders en kunstenaars slaagden in hun opzet om Nantes van nieuw elan te voorzien. Scheepswerven maakten plaats voor kunstinstallaties en moderne architectuur. De stad bruist, maar ook de charme van de oude gloriedagen is nog voelbaar, met name in de middeleeuwse binnenstad. Ervaar het unieke samenspel van heden en verleden in het zo aangename westen van Frankrijk. 

6-daagse reis o.l.v. drs. Angélique van der Horst
Vertrek: 27 augustus

Vanaf

2.145 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE
Europa's cultuurschatten

Europa's cultuurschatten

Bauhausarchitectuur en moderne kunst

In 2019 was het precies 100 jaar geleden dat de wereldberoemde kunstschool het Bauhaus, een opleiding voor beeldend kunstenaars, ambachtslieden en architecten, werd opgericht in Weimar. Ter ere van dat jubileum openden diverse nieuwe Bauhausmusea de deuren, onder meer in Weimar zelf en Dessau. Voorts komen tijdens deze kunstreis gracieuze bouwwerken, vermaarde Bauhausarchitecten, tijdelijke tentoonstellingen alsook fraai vervaardigde woningen aan bod. Daarnaast passeren enkele, op de Unesco werelderfgoedlijst vermelde monumenten de revue en leggen we ons, facultatief, toe op een stadswandeling door het centrum van Berlijn. 

6-daagse reis o.l.v. drs. Hettie Peterse 
Vertrek: 18 augustus

Vanaf

2.295 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE
Europa's cultuurschatten
Europa's cultuurschatten
Europa's cultuurschatten

In het spoor van Willem van Oranje

In het spoor van Willem van Oranje

René van Stipriaan is literair-historicus, met een ruime ervaring als onderzoeker, schrijver en presentator. Deskundig op het terrein van de Nederlandse literatuur, en met name de Nederlandse Gouden Eeuw. Willem van Oranje, een van de meest onverzettelijke figuren uit de wereldgeschiedenis, heeft derhalve geen geheimen meer voor hem. In Nederland, maar met name België, voert hij u langs forten, kastelen en praalgraven die op verfijnde wijze de duizelingwekkende loopbaan van Willem van Oranje inzichtelijk maken. 


6-daagse reis o.l.v. René van Stipriaan 
Vertrek: 23 september

Vanaf

1.895 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE

In de schaduw van het koninkrijk Illyrië

In de schaduw van het koninkrijk Illyrië

Steven Bastmeijer genoot zijn studie kunstgeschiedenis en archeologie aan de UvA en verdiende zijn sporen als reisbegeleider in diverse bestemmingen rond de Middellandse Zee, maar ook New York. Het grensgebied van Italië, Slovenië en Kroatië, het voormalig koninkrijk Illyrië zal voor velen onbekend zijn, maar niet voor hem. Hij vertelt over de tijden van weleer en toont u de monumenten - Romeins, Venetiaans en middeleeuws – te midden van eilandjes, grotten en rivieren die tezamen de landschappelijk pracht van de Dalmatische kust uitdragen. 

10-daagse reis o.l.v. Steven Bastmeijer 
Vertrek: 24 september

Vanaf

3.295 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE
Europa's cultuurschatten
Adres hoofdkantoor
Hambakenwetering 8a
5231 DC ’s-Hertogenbosch
(Alleen op afspraak)
Volg ons
insta fb fb linkedin
Vragen? Bel ons gerust!
ExperienceCulture: 073 - 548 20 64
ExperienceTravel: 073 - 548 20 60
ExperienceHolidays: 073 - 548 20 62
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Algemene voorwaarden | Voorkeuren wijzigen |
Privacybeleid | Uitschrijven
Europa's cultuurschatten