Netflix International betrekt 1 mei 2020 het gehele pand aan de Karperstraat 8 in Amsterdam voor zijn Europese hoofdkantoor.
Vastgoedmarkt
Online versie
Abonnement Vastgoedmarkt
Sluit u aan bij Vastgoedmarkt!
Wilt u niets missen van nieuws, transacties, trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Sluit u aan bij het platform van Vastgoedmarkt. Vele vastgoedprofessionals gingen u voor.
Europees hoofdkantoor Netflix verhuist binnen Amsterdam

Netflix International betrekt 1 mei 2020 het gehele pand aan de Karperstraat 8 in Amsterdam voor zijn Europese hoofdkantoor.

Lees verder >
Verwey vertrekt bij MVGM

Eric Verwey legt per 1 november zijn functie als bestuurder en aandeelhouder bij vastgoedbeheerder MVGM neer.

Lees verder >
Rendement lonkt bij exotische belegging op Bonaire

Waar de huizenmarkt op het vasteland van Nederland al behoorlijk aan het afkoelen is, begint hij op Bonaire nu lekker op stoom te komen, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Lees verder >
Wat betaalde Van Caldenborgh voor Triodos-portefeuille?

Joop van Caldenborgh Stichting is de nieuwe eigenaar van het grootste deel van de portefeuille van Triodos Vastgoedfonds.

Lees verder >
Wereldhave voelt pijn faillissement Coolcat

Het faillissement van Coolcat slaat gaten in de winkelcentra van Wereldhave.

Lees verder >
Stoppen met stimuleren woningvraag

Tot mijn grote verbazing heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een onderzoek laten uitvoeren naar de effecten van particuliere beleggers op de woningmarkt.

Lees verder >
(advertorial)
Rotterdam transformatiecongres
Transformatiecongres Rotterdam '19
Tijdens het congres Ruimte voor Werk gaan we in op het probleem: hoe om te gaan met steeds schaarser wordende ruimte in Rotterdam? 
Kom ook 21 november en volg excursies en workshops op het gebied van betaalbare bedrijfsruimte, duurzaam bouwen en de nieuwe economie. 
Leyten en Van Maren kopen 231 studentenwoningen in Rotterdam

De ontwikkelende beleggers Leyten en Van Maren hebben het nieuwbouwplan voor studentenwoningen aan de Westewagenstraat in Rotterdam overgenomen.

Lees verder >
Capelle is klaar om woningtekort aan te pakken

De Capelse wijk Rivium, die zo’n beetje synoniem was voor kantorenleegstand, gaat plaats bieden aan 5.000 woningen. ‘Het loont dat we hebben doorgepakt’, zegt wethouder Dick van Sluis

Lees verder >
Deel private equity overweegt labelplicht te negeren

Sommige private-equitypartijen overwegen de verplichting van label C voor kantoren in 2023 te negeren omdat ze denken dat de overheid niet gaat handhaven.

Lees verder >
AXA koopt voor 31,8 miljoen middeldure corporatiewoningen

AXA Investment Managers heeft namens haar cliënten voor 31,75 miljoen euro een 138-eenheden tellende woningportefeuille gelegen in het oosten van Nederland gekocht van de Almelose Woningstichting ‘Beter Wonen’ voor 31,75 miljoen euro.

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright