Beste vrijheidsstrijders,

Ik zat vandaag klaar om een show te doen. Ik heb zoveel emails en berichten ontvangen omdat jullie graag willen weten wat ik maak van de situatie in Israël. 

Ik had veel voorbereid en stond op het punt te beginnen en toen dacht ik opeens: ik moet hierover nog even niks zeggen. Geef het nou nog even 24 uur. Want wat weet ik zeker? Dat het eerste narratief dat naar buiten wordt gebracht na een groot event altijd onjuist is. Dat gold voor de moord op JFK, voor de Vietnam oorlog, voor 9/11, het gold voor cojona en het gaat zelfs helemaal terug naar het bombardement op Pearl Harbor, wat de Tweede Wereldoorlog in gang zette. 

En een ding weet ik zeker: het narratief wat hier wordt uitgerold is wederom niet de juiste. Maar ik wil het nog even de tijd geven om te zien wat ze nou precies aan ons verkopen, wat hier aan de hand is en waar ze het naartoe willen laten gaan. 

Ik heb natuurlijk al een sterk idee hierover maar ik ga mijn eigen advies volgen: heb heel even geduld. Morgen zal ik het uitleggen.

Even gewoon kijken. Niet meteen reageren. Dit is namelijk wat ze altijd willen. Een heel groot bombardement aan nieuws en verschrikkelijke foto’s en dat ontwaakt in mensen een dierlijk instinct van paniek of verdediging in plaats van ruimte te laten voor eigen intuïtie.

Over 24 uur weten we beter wat ze willen dat we volgens hen moeten geloven. En dan kunnen we het beter en helder analyseren.

Je eerste instinct is toch altijd te snel en je bent toch altijd weer van je stuk gebracht van hoe heftig de impact is, maar op dat moment moet je juist even rustig blijven. Niet reageren, maar je moet toeschouwer zijn van wat hier aan de hand is. En dan ga je het helder zien. In die fase zit ik nu.

Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Morgen leg ik het beter uit. Maar ik kan nu al een ding concluderen: het narratief wat ons verteld wordt klopt zoals gewoonlijk niet. En ik deins er niet meer voor terug om dat nu al meteen te zeggen.

Morgen meer. Probeer het te aanschouwen. Geniet van je avond. Dank voor jullie donaties en dat jullie ons daarmee in de lucht houden. 

Tot morgen.
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI
UPDATE 12 JULI
UPDATE 24 JULI
UPDATE 31 JULI
UPDATE 7 AUGUSTUS
UPDATE 17 AUGUSTUS
UPDATE 6 SEPTEMBER
UPDATE 14 SEPTEMBER
UPDATE 16 SEPTEMBER

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven