Even lekker uitwaaien tijdens een fietstochtje op de Veluwe?

6 months ago


Text only:

Wellness, fietsen en ontspanning op de Veluwe. Waarom kiezen? - Wellness, fietsen en ontspanning op de Veluwe - vanaf 2 nachten


Als u deze e-mail niet correct ziet, raadpleeg de
online versie


Wellness, fietsen en ontspanning op de Veluwe - vanaf 2 nachten
Fletcher Hotel Restaurant De Wipselberg-Veluwe **** , Beekbergen
We ❤Ontdek de prachtige natuur van de VeluweFiets naar de Veluwe of zoek de stad op in het nabijgelegen Apeldoorn! 2Wordt de volgende ochtend uitgerust wakker en geniet van een uitgebreid ontbijt in het hotel.Ontspan 's avonds in de wellness van het hotelOntdek nu →

Andere leuke ideeën voor jouKlantenservice :
020 794 37 03
Maandag - Vrijdag : 8h - 22h
Zaterdag - Zondag : 9h - 19h
Lokaal tarief


Trek eropuit in 1 klik!
Download onze app en laat je inspireren voor je volgende weekendje weg!


Dit is een
Weekendesk
mailing, om uit te schrijven,
klik hier.
Tot 2 dagen voor aankomst te annuleren, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven.
Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 75 rue de Tocqueville, 75017 Paris, France.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019