ELF Voetbal nieuwsbrief van 08-07-2020
Even voorstellen: Engels toptalent en vermeend Ajax-target Jude Bellingham

Twee seizoenen geleden pikte Borussia Dortmund Jadon Sancho op uit Engeland. De aanvaller bleek een schot in de roos en zou uitgroeien tot een absolute sterspeler in de Bundesliga. Sancho lijkt nu een opvolger te gaan krijgen. Borussia Dortmund wil zich namelijk gaan versterken met Jude Bellingham.


Lees verder
55 doelpunten: De indrukwekkende opmars van het aanvalstrio van Manchester United

Manchester United is in topvorm. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer is na een moeizame start van het seizoen de top van de Premier League aan het beklimmen. Sterker nog, Champions League-voetbal is weer in zicht voor The Red Devils. Er wordt weer goed gevoetbald in Manchester en de ploeg beschikt over een fantastisch aanvalstrio.

Lees verder
Zomeraanbieding! Vier specials ELF Voetbal plus boek voor 17,50 euro!

Niet alleen de ELF Voetbal Vergeten Helden Special, maar ook de ELF Voetbal 90's Special, ELF Voetbal Cult Special en ELF Voetbal Clubiconen Special. Plus het boek Een dag uit het leven van Virgil van Dijk of 20 Toppers van Oranje 2020! Dat krijg je allemaal bij het aanschaffen van het unieke ELF Voetbal leespakket.

Lees verder
Waar zijn ze nu? De spelers uit de allereerste wedstrijd van Jong PSV in de Eerste Divisie

Op 3 augustus 2013 speelde Jong PSV onder leiding van Darije Kalezic zijn allereerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Nadat Jong Ajax, Jong PSV en Jong FC Twente werden toegelaten op het tweede niveau startte de beloftenploeg uit Eindhoven goed. Het eerste duel met titelkandidaat Sparta werd een 2-2 gelijkspel. Hoe is het nu met de hoofdrolspelers aan de zijde van de PSV-beloften?

Lees verder
PANNA! Vakantie Doeboek boordevol tips, quizzen, spelletjes en strips

Het PANNA! Vakantie Doeboek is er weer! Natuurlijk weer super dik en boordevol leuke verhalen, weetjes, quizzen, puzzels, kleurplaten, spellen, strips en de leukste moppen. Extra handig nu de zomervakantie bijna aanbreekt.

Lees verder
Ajax verkoopt Sven Botman aan Lille: deze Nederlanders gingen hem deze eeuw voor

Vrijdag werd bekend dat Sven Botman door OSC Lille wordt overgenomen van Ajax. De jonge verdediger is zeker niet de eerste Nederlander die in Noord-Frankrijk speelde, daarom kijken we in dit artikel terug op zijn voorgangers van deze eeuw. Van Anwar El Ghazi tot Patrick Kluivert. 

Lees verder
Van Griekenland tot Denemarken: de gekste Europees kampioenen

Afgelopen weekend was het zestien jaar geleden dat Griekenland voor het laatst Europees kampioen wist te worden. Zo gebeurde het dus dat een outsider de beste van Europa wist te worden, maar het is zeker niet de enige opvallende Europees kampioen. In dit artikel zoomen we in op de gekste Europees kampioenen.

Lees verder