...en nieuw onderzoek naar interview met Diana
Vorsten
Nieuw onderzoek naar interview met Diana

De BBC heeft besloten een nieuw onderzoek te starten naar het televisie-interview met prinses Diana uit 1995. Dat doet de omroep na claims van haar broer Earl Spencer die zegt dat journalist Martin Bashir heeft gelogen om haar vertrouwen te winnen.

Vorsten
Primeur
Verdwenen portret Juliana herontdekt

Al meer dan een halve eeuw leek het verdwenen van de aardbodem, maar onlangs dook het weer op: een uniek schilderij van koningin Juliana van de hand van de Indonesische kunstenaar Raden Basoeki Abdullah.

Advertorial
Vorsten
 
Grote uitverkoop: tot 60% korting!

U ontvangt nu tot wel 60% korting op vele boeken en specials van onze uitgever New Skool Media, waaronder de speciale edities van Vorsten. U koopt ze al vanaf €3,-. Verras uzelf of een ander met een mooi cadeau voor de feestdagen!

Vorsten
Video
Máxima praat over hulp bij geldzaken

Via videocall sprak de koningin met medewerkers van financiële instellingen die bij het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) de training ‘helpen met geldzaken’ hebben gevolgd. 

Vorsten
Charles en Camilla naar Duitsland

Voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis, gaan Charles en Camilla weer op bezoek in het buitenland. Het paar is uitgenodigd om de herdenkingsceremonie voor oorlogsslachtoffers bij te wonen tijdens de nationale dag van rouw in Duitsland.

Vorsten
Het Jaarboek van Vorsten

Bent u op zoek naar een prachtig overzicht van alle koninklijke hoogtepunten en outfits van het afgelopen jaar? Dan mag u het superdikke (180 pagina’s!) Jaarboek van Vorsten niet missen! Reserveer nu al online een exemplaar met een exclusieve korting en betaal slechts € 8,50 (i.p.v. € 9,99) – inclusief gratis verzending. Deze actie loopt t/m 19 november 2020.

Vorsten
Test uw kennis
De hoeden van Máxima

Van relevé tot pillbox, de hoedencollectie van Máxima kent vele modellen. Kunt u ze benoemen? Test uw kennis met de quiz op vorsten.nl. Of lees het interview met Máxima's favoriete hoedenontwerpster Fabienne Delvigne.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer