Loading...

Exclusieve bootreis Mediterrane kusten

By 3oceanstravel.com received 5 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Op reis met NRC Handelsblad

Op reis met NRC Handelsblad
Bekijk online versie

In aangenaam gezelschap van Venetië naar Athene

NRC Handelsblad organiseert voor belangstellenden een achtdaagse bootreis langs de bijzonder fraaie kustgebieden van Italië, Kroatië, Albanië en Griekenland. Geniet van mediterrane sferen en een boeiend reisprogramma vol cultuur, geschiedenis, literatuur, actualiteit en muziek. In gezelschap van gelijkgestemden bezoekt u schitterende archeologische opgravingen, musea en levendige historische binnensteden. Het comfortabele schip Ocean Majesty is uw uitvalsbasis. Aan boord wordt een aantal muziekuitvoeringen ten gehore gebracht en geven inspirerende sprekers boeiende inleidingen over diverse thema’s:
Fik Meijer, emeritus hoogleraar Oude Geschiedenis, belicht de antieke geschiedenis Kunsthistorica Frederike Upmeijer toont u o.a. de betoverende wereld van de Zuid-Italiaanse barok Joyce Roodnat, auteur en filmrecensent, stelt voor u een Italiaans filmfestival samen Internationaal vermaard schrijver Arthur Japin maakt u deelgenoot van ‘zijn’ Italië Raymond van den Boogaard, schrijvend cultuurredacteur van NRC Handelsblad, schetst de afbraak van twee wereldrijken en analyseert de politiek op de Balkan Rop Zoutberg, NOS-correspondent in Rome, probeert met u het antwoord te vinden op existentiële vragen die spelen in het hedendaagse Italië
Vertrekdatum: 5 oktober 2014 vertrekgarantie!
Reissom: vanaf € 1895,- p.p. afhankelijk van de gekozen hutcategorie.
Wilt u meer informatie ontvangen? Vraag het uitgebreide reisprogramma aan via info@voyageculture.nl of bel 020-7517966.
Uitnodiging presentatie in Amsterdam
U bent van harte welkom op de speciale presentatiedag over deze unieke NRC Handelsblad bootreis. Op zaterdag 26 juli zal o.a. Fik Meijer u meer achtergrondinformatie geven in Amsterdam. Meld u aan door een e-mail te sturen naar presentatie@voyageculture.nl met vermelding van het aantal personen waarmee u wenst te komen.
In 8 dagen ontmoet u interessante reisgenoten en sprekers en wordt u ondergedompeld in zeer diverse, bekende en minder bekende, bestemmingen die tot de verbeelding spreken. Daarnaast geniet u aan dek van een heerlijk glas wijn met een goed boek. Niets moet; u bepaalt uw eigen reistempo dankzij de keuzemogelijkheden voor de verschillende excursies.
Reistip!
U kunt vooraf deelnemen aan een pretour in Venetië en na de reis langer in Athene verblijven of de Peloponessos bezoeken. Op dit schiereiland bezoekt u de opgravingen van Mycene en Korinthe en het spectaculaire theater van Epidaurus. U overnacht in het charmante Nafplion. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven voor de Voyage & Culture nieuwsbrief. Klik op afmelden als u geen e-mails meer wenst te ontvangen of om uw profielgegevens aan te passen. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via + 31 (0)20 623 83 68 of per e-mail op info@voyageculture.nl

Voyage & Culture is onderdeel van Institute of Travel, all rights reserved 2014 ©

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019