de Volkskrant
Onder leiding van topfotograaf Raymond Rutting
Bekijk online versie
Fotografiereis door Andalusië
Onder begeleiding van topfotograaf Raymond Rutting
Tijdens deze exclusieve Volkskrant-reis krijgt u de kans om te leren van Volkskrant-fotograaf Rutting, die ook voor onder andere National Geographic Traveler vele prachtige reportages over de hele wereld maakte. In Zuid-Spanje volgt u zijn workshop reisfotografie en overnacht u comfortabel, onder meer in een bijzonder grothotel en authentieke cortijo. U leert alles over technieken en onderwerpkeuze en brengt het geleerde meteen in de praktijk. De fotografische ontdekkingstocht loopt van de kust naar de bergen en uiteindelijk zelfs naar de woestijn: Andalusië laat zich van verschillende kanten belichten. Ook de Unesco World Heritage site Alhambra maakt deel uit van het oefenterrein. Wat dacht u van een avond vol feest en flamenco? Daar kunt u betoverende foto’s schieten.

Reisdatum: 13 t/m 20 mei 2018
Prijs: vanaf €1790,- p.p.
Bekijk nu
Fotografiereis naar het hoofdeiland van de Azoren
Bewonder São Miguel samen met topfotograaf Raymond Rutting

Exclusieve Volkskrant-fotografiereis naar het hoofdeiland van de Azoren: São Miguel. Ontdek de prachtige natuur van São Miguel met kratermeren Sete Cidades, laurierbossen en de stoombronnen van Furnas. Fotografeer de enige theeplantages van Europa, bezoek de vissershaven voor sfeervolle beelden en spot potvissen en dolfijnen tijdens de walvistocht. Raymond Rutting bespreekt dagelijks de gemaakte beelden en geeft tips om de indrukwekkende natuur nog beter in beeld te brengen. De overnachtingen vinden plaats in twee verschillende onderkomens: eerst in een historisch gebouw in het oude centrum van de hoofdstad Ponta Delgada en daarna in een luxe ArtDeco hotel met eigen bronnenbad en uitgestrekte aangrenzende botanische tuinen.

Reisdatum: 13 t/m 20 september 2018
Prijs: vanaf €2330,- p.p.

Bekijk nu
 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.