de Volkskrant
Spitsbergen | Rome | Oezbekistan
Bekijk online versie
10 dagen Oezbekistan
Rondreis door Tasjkent, Samarkand, Boechara & Chiva

U reist langs één van de oudste handelswegen ter wereld, de Zijderoute. U bezoekt indrukwekkende Unesco-monumenten, talloze bazaars met tapijten en specerijen, karavanserais, moskeeën en badhuizen. Een bijzonder kleurrijke reis met grote natuurdiversiteit. Verken de oogstrelende oosterse schoonheid van de tastbare Zijderouteschatten tijdens deze unieke ontdekkingstocht.

Prijs: vanaf €2.345,-
Vertrekdatum: 22 mei 2018

Lees meer
5 dagen Rome
Unieke lezersreis naar de eeuwige stad
U ontdekt de gelaagdheid van deze prachtige stad: statige architectuur, beeldhouwwerken uit een roemrijk verleden, filmische fonteinen, iconische kathedralen, bijzondere musea, uitbundige feesten en trendy mode. Bezoek de schilderachtige Campo de’ Fiori, de statige Piazza Farnese en bewonder de kunstcollecties van het Palazzo Altemps.

Prijs: vanaf €1.575,-
Vertrekdata: 17 oktober 2018
Lees meer
11 dagen Spitsbergen
Vaar mee met de expeditiecruise langs gletsjers, ijskappen en fjorden!
Geniet van de flora en bekijk het wildlife op land en zee, treed in de voetstappen van vroegere poolreizigers en krijg een compleet beeld van een bijzonder poolgebied. Velen komen naar Spitsbergen voor de ijsbeer maar keren terug met grote liefde voor de walrus.

Prijs: €4.795,-
Vertrekdatum: 19 augustus 2018
Lees meer
 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.