Exclusieve voorpremière DE GRINCH

6 months ago


Text only:

€7,50 per ticket | 28 november €7,50 per ticket | 28 novemberBekijk online versieExclusieve voorpremière DE GRINCHVoor maar €7,50 per ticketAls lezer krijg je de unieke kans om als eerste de nieuwe familiefilm DE GRINCH te zien in de bioscoop. Mis het niet en bestel hier snel jouw tickets voor deze exclusieve 3D voorvertoning op woensdag 28 november a.s., voor de speciale actieprijs van €7,50. De film wordt vertoond in de Nederlands gesproken versie, in 3D.
Het is nooit te vroeg om je te ergeren aan Kerstmis
DE GRINCH is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Despicable Me films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch.
Bestel nu jouw tickets voor de exclusieve voorpremière en mis het niet!Bestel tickets U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van de Volkskrant. Wilt u geen aanbiedingen van de Volkskrant webwinkel ontvangen, klik dan hier om u af te meldenCopyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

Volkskrant.nl

Categories: Newspapers
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019