Bekijk de online versie
 
 
Beste lezer,

Elke zondag in Het Concertgebouw begint met een Zondagochtend Concert. En elke zondag hoort u pachtige werken die op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Veel bekende werken, en soms een werk dat u kan verrassen.

Uiteraard zie ik u heel graag (terug) bij deze mooie ochtenden. Speciaal voor u heb ik daarom opnieuw drie series samengesteld die u met korting kunt bestellen. Bestel nu extra voordelig en maak kennis met een ontspannen begin van uw week in Het Concertgebouw.

Hans van den Boom
Presentator van Het Zondagochtend Concert en Spiegelzaal op NPO Radio 4
Maak nu extra voordelig kennis met Het Zondagochtend Concert
 
 
 
Ontvang meer dan 20% korting en bestel een serie met 3 concerten voor €75 (rang 1) of €66 (rang 2)
 
 
Serie A
8 jan - Renaud Capuçon speelt en leidt Mozart | De beroemde Franse violist als solist in Mozarts Derde Vioolconcert én als dirigent in diens bekendste Symfonie nr. 40.

29 jan - NNO speelt Strauss’ Don Juan, Yoav Levanon in TsjaikovskiDe pas 18-jarige pianosensatie Yoav Levavon stort zich op het uiterst virtuoze Tweede pianoconcert van Tsjaikovski. Het symfonisch gedicht over de bekende rokkenjager betekende voor de jonge Strauss diens doorbraak.

23 apr - Edo de Waart leidt Strauss’ Eine AlpensinfonieRichard Strauss componeerde een imposante muzikale wandeling door de Beierse Alpen, inclusief storm en zonsondergang.
Serie A Bestellen
 
Serie B
15 jan - Le sacre du printemps door Nationaal Jeugdorkest en Antony Hermus | Twee kleurrijke balletten, de een over een herderlijke liefde en de ander over de kracht van de natuur.

5 feb - Groot Omroepkoor zingt Vaughan Williams en Händel | Een feestelijke ochtend met twee van de mooiste Britse lofzangen op de muziek.

9 apr - Paasconcert Groot Omroepkoor: Te Deums van Bruckner en PärtTwee lofzangen op De Heer van twee totaal verschillende componisten, maar allebei zeer indrukwekkend.
Serie B Bestellen
 
 
 
Serie C
22 jan - James Gaffigan dirigeert Schuberts 'Unvollendete' | Schuberts ‘Onvoltooide’ symfonie, voorafgegaan door gedeelten uit de cantate over De Cirkel van het Leven van Rotterdammer Jan van Gilse.

30 apr - De vier jaargetijden van Piazzolla en Vivaldi​​​​​​​ | De Italiaanse en Argentijnse Jaargetijden; broederlijk naast elkaar.

21 mei - Dima Slobodeniouk leidt Wagner en Rachmaninoff​​​​​​​ | Wagners lange liefdesopera in een notendop en Rachmaninoffs laatste symfonie die in Philadelphia in première ging.
Serie C Bestellen
 
Achter de schermen bij...
In deze video neemt presentator Hans van den Boom je mee in het maakproces van Het Zondagochtend Concert en Spiegelzaal. Presenteren, stoelen sjouwen in de Spiegelzaal, contact met technici en de wekelijkse haastige wandeling tussen de programma's: het komt allemaal voorbij!
Bekijk de video
 
 
       
Nieuwsbrief doorsturen       (Tijdelijk) Afmelden      Privacyverklaring