ELF Voetbal nieuwsbrief van 02-12-2019
Exit Alfons Groenendijk, hoe kon het zo misgaan?

 “Alarm in de Hofstad? Welnee”, publiceerden wij op 4 november jl. Vier weken later moeten we constateren dat de omstandigheden danig veranderd zijn. Twee puntjes uit vier wedstrijden waarin ADO Den Haag toch echt meer had moeten halen, hebben Fons Groenendijk tot een conclusie genoopt. De beschaafde oefenmeester houdt de eer aan zichzelf, zo bleek de maandagochtend na de 4-0 nederlaag bij Heracles Almelo. Hoe kon het zo misgaan?


Lees verder
Ballon d’Or: Toch weer Messi? De veel gestelde vragen op een rij

Maandagavond wordt de winnaar van de Ballon d’Or bekend gemaakt voor de editie van 2019. Door de wirwar van awards kunnen we ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen: Wij spijkeren je graag bij in deze opfriscursus Ballon d’Or: alle veel gestelde vragen netjes op een rijtje geordend!

Lees verder
Word jij de PANNA! eSporter?

PANNA! Magazine, het broertje van ELF Voetbal, is op zoek naar een eigen PANNA! eSporter. Een gamer die het gaat opnemen tegen de eSporters uit de eDivisie!

Lees verder
Go Ahead Eagles 117 jaar: speel de quiz!

Al honderdzeventien jaar de trots van Deventer, al honderd jaar actief op het iconische terrein aan Vetkampstraat 1. Met Go Ahead Eagles viert een traditieclub, een sieraad voor het nationale voetbal, zijn verjaardag. Hoeveel weet jij over de club van rood en geel?

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Voetbal in de Top 2000: Welke rol speelt de bal in de lijst der lijsten?

Eindelijk. Het belangrijkste democratische proces van ons land is weer van start: de Top 2000 van Radio 2 heeft de stembussen zondagmiddag geopend. ELF Voetbal heeft de lijst van 2018 doorgespit op jacht naar typische voetbalmuziek. We vonden een paar pareltjes.

Lees verder
Nederland kent derde tegenstander, absolute poules des doods: Alles over de loting voor het EK 2020

De loting voor het EK 2020 heeft zich voltrokken en we kunnen de meeste conclusies gaan trekken. Doordat er in maart nog play-offs gespeeld worden, is nog niet alles bekend. Wij zetten alles voor je over de loting van het Europees kampioenschap op een rijtje. Bekijk alle poules hieronder.

Lees verder
Samenvatting Bayern München - Bayer Leverkusen (1-2)

Bayern München heeft een verrassende nederlaag geleden in eigen stadion tegen Bayer Leverkusen. De Duitse rekordmeister verloor met 1-2 van het elftal van Peter Bosz en ziet daardoor de achterstand op koploper Leipzig groter worden. Bekijk de samenvatting van Bayern München - Bayer Leverkusen hieronder.

Lees verder
Crystal Palace - West Ham United26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Manchester United - Newcastle United26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Southampton FC26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Burnley FC26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen