Vastgoedmarkt
Online versie
Banner
Expat kijkt kat nog uit de boom
Wel meer websitebezoek en informatieaanvragen maar nog nauwelijks bezichtigingen. De expats die als gevolg van de coronacrisis ons land verlieten, zijn volgens Pararius, huurplatform voor gestoffeerde woningen, nog niet terug.
Lees verder >
Hornbach lijdt 9 maanden vertraging om 1.250 m2 bvo
Hornbach heeft bij de Raad van State aan het kortste eind getrokken in een poging een bouwmarkt te vestigen.
Lees verder >
Mall of the Netherlands opent in coronatijd: ‘geen sprake van huurverlaging’
Midden in coronatijd opende Westfield Mall of the Netherlands de deuren. Volgens Bart van Twillert  (Unibail-Rodamco-Westfield) was geen sprake van huurverlaging.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Gebouwbeheer en onderhoud
Om als gebouweigenaar de continuïteit van het bedrijfsproces in uw gebouw te waarborgen, moet een automatisch toegangsproduct continu naar behoren functioneren. Een essentiële factor hierin is dat het toegangsproduct regelmatig onderhouden wordt. Voorkomt u onverwachte defecten?
Deelnemers aan debat over woningnood halen bijna allemaal de Tweede Kamer
Op één na zijn alle politici die deelnamen aan het debat over de woningnood van Vastgoedmarkt rechtstreeks gekozen in de Tweede Kamer.
Lees verder >
‘Horeca-vastgoed heeft potentie buiten de stad’
In Amsterdam en Utrecht zal de horeca gaan uitdunnen, maar aan de randen van de grote stad is juist te weinig horeca. Daar liggen veel mogelijkheden, stelt conceptontwikkelaar voor de horeca Reoewein Niesten van Conceptional.
Lees verder >
Minhas verlaat Schiedam met 1.000 extra woningen
Bedrijventerrein Nieuw Mathenesse op de grens van Schiedam en Rotterdam wordt de komende jaren getransformeerd tot een nieuw woon-werkgebied met minimaal 1.000 nieuwe woningen.
Lees verder >
‘Geen florissante uitgangspositie voor versoepelingen’
De situatie rond het coronavirus is nog altijd zorgelijk. Daardoor zijn mogelijke versoepelingen voor onder meer de horeca aan het einde van de maand verder weg.
Lees verder >
Geen structureel hogere inflatie
Nu in de Verenigde Staten het Huis van Afgevaardigden en de Senaat akkoord zijn, is de weg vrij voor het veelbesproken steunpakket van 1.900 miljard dollar.
Lees verder >
(advertorial)
Retail & Transformatie
Nieuw: Sectoranalyse over Retail en transformatie
De dynamiek van de retailmarkt laat niet toe dat je alleen op de onderbuik kan afgaan, juist nu heb je de juiste inzichten en onderbouwing nodig om de kansen te zien en aan te pakken. Cobouw laat ook in deze derde editie juist de data voor je spreken.
VASTGOEDMARKTBANEN
Topjobs
UX Designer
Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Strategisch financieel vastgoed adviseur
Gemeente Amsterdam
PROJECTONTWIKKELAAR
Proptimize
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright