‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
14. maj 2020
Experimentarium genåbner den 8. juni
Efter den seneste udmelding fra myndighederne kan vi nu endelig fortælle, at Experimentarium åbner mandag den 8. juni - hvis udviklingen i Danmark fortsat går efter planen.

Under lukningsperioden har vi arbejdet på højtryk for at skabe trygge og forsvarlige rammer – både for vores gæster og medarbejdere! Vi venter dog på de sidste retningslinjer fra myndighederne, og derefter glæder vi os til at dele vores nye tiltag med jer – og åbne dørene op for finurlig læring igen.

I ventetiden kan I give jer i kast med de to forsøg nedenfor eller følge med på vores Facebook og Instagram, hvor vi jævnligt deler nye eksperimenter og tankevækkende viden.

Lav et citronbatteri
Vidste du, at man kan lave sit helt eget batteri og producere energi med en citron? Prøv at få batteriet til at drive dit køkkenur, dit elektroniske æggeur eller andre små, elektroniske ting i dit hjem.

Prøv det her
Få skinnende sølvtøj
Her er en forbløffende opskrift, som gør dit sølvtøj skinnende rent! Alt hvad du skal bruge er: en skål, sølvpapir, kogende vand, bagepulver, salt og selvfølgelig noget sølv, der trænger til at blive pudset.

Se hvordan du gør


 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram