Beste relatie
Explore4! Nog niet eerder was Holland America Line zo vroeg met deze populaire actie waarbij u uw cruise boekt inclusief een Signature drankenpakket, een diner in The Pinnacle Grill, verlaagde prijzen voor de 3e en 4e persoon in uw hut en u bovendien een prijsgarantie krijgt. Boekt u een suite dan ontvangt u ook nog eens tot 200 US$ aan boordtegoed.

Deze speciale actie is van toepassing op geselecteerde cruises, geldig t/m 31 augustus as. en van toepassing zo lang de voorraad strekt.

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 4 bijzondere routes met vertrek vanuit Nederland in 2019. Wilt u weten of de cruise van uw keuze ook inclusief het Explore4 pakket is? Vraag deze dan op bij 1 van onze cruise specialisten.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Alle Holland America Line cruises
Noorwegen, IJsland, Faroer en Shetland
vertrek/aankomst Rotterdam

Het MS Rotterdam vanuit Rotterdam....dit zal voorlopig de allerlaatste keer zijn dat het MS Rotterdam vanuit haar thuishaven, Rotterdam, zal vertrekken. Ontdek tijdens deze prachtige 17 daagse cruise de Noorse kust, IJsland, de Faroer Eilanden en de Shetland Eilanden. Vertrek en aankomst in Rotterdam dus makkelijker kan haast niet.  Geniet van de fjorden en de mooiste natuur.

Boek online
van Rotterdam naar Boston
exclusief vlucht & transfer
Reis mee met het MS Zuiderdam vanaf Rotterdam naar Boston en ontdek prachtige steden en natuur. Geniet van de faciliteiten, zoals de spa en de fitness, aan boord tijdens een zeedag. Proef fantastische gerechten in de restaurants en kom helemaal tot rust tijdens deze fantastische cruise met Holland America Line.
Boek online
Bestemming:Noorwegen

De eerste reis van het MS Nieuw Statendam!

Wilt u meevaren op de allereerste reis van het MS Nieuw Statendam vanuit Amsterdam? Dat is mogelijk met deze schitterende 8 daagse cruise inclusief Explore4 pakket. Geniet van het nieuwste schip van Holland America Line.

Boek online
Bestemming:Noordkaap

De allerlaatste reis van het MS Prinsendam!

Vertrek en aankomst in Amsterdam. Deze 15 daagse cruise naar Noordwegen en de Noordkaap brengt u naar de mooiste natuur. Het zal de allerlaatste reis zijn van het MS Prinsendam voor Holland America Line. Dit is dus de allerlaatste kans om mee te varen op dit fantastische schip. Boek nu voor een gedenkwaardige reis..

Boek online
Explore4 van Holland America Line (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden voor nieuwsbrief
Privacy beleid
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens