Stuur deze e-mail door Stuur deze e-mail door
Share Share
Tweet Tweet

EuropArtFair 2023



Van 14-16 juli vindt voor de vierde keer de EuropArtFair plaats in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam. Bezoekers krijgen een dwarsdoorsnede te zien van kunst van zorgvuldig geselecteerde hedendaagse kunstenaars uit heel Europa en zelfs daarbuiten. Er is o.a. kunst te zien van deze extokunstenaars: Tini Muller, Haggith van Hees, Marja van der Klaauw, Martine Spekschate, Qeimoy, Johanna Hoogenraad en Margriet Blom.

Wil je gratis de EuropArtFair bezoeken? Bestel dan hier je kaarten voor zaterdag 15 of zondag 16 juli met de code EXTO23.

De VIP-avond op vrijdag 14 juli bezoek je met 50% korting met code XTO-VIP.
 
Bekijk meer exposities

Kunstnieuws


In onze nieuwsrubriek vind je kunstnieuws, columns en interviews met extokunstenaars. Ontdek meer over het werk van Ber Stekelenburg, lees de nieuwste column Vogels Kijken Anders en ontdek artikelen uit Kunstenaar Magazine

Wij mogen een exemplaar weggeven van het boek Vogels Kijken Anders van de hand van onze vaste columnist Agnes Frijlink. Wil je hier kans op maken, vul dan via onderstaande knop je gegevens in. 
Maak kans op 'Vogels kijken Anders'

 

 

Lees al ons Kunstnieuws

Zomerse exposities

Deze zomer is er binnen en buiten Nederland weer veel te zien op artistiek gebied. Zo vindt komend weekend in Gent de Zomersalon plaats in de Kunsthal, met o.a. extokunstenaars Matthieu Claus en Vahero
Verspreid over de zomer vindt in Bergen rond de Ruinekerk een kunstmarkt plaats, met werk van o.a. Jos Schelfhout, Cornelus, Marijke Prins, Gretha Kip en Wim Meyles.
In Oudewater exposeert Lilian Wessels tot en met 19 augustusin Sille Gallery, samen met kunstenaars in verschillende disciplines. 

Het Friese landschap gezien door de ogen van drie kunstenaars. Janneke Hengst, Sjoerdtje Hak en Tjeerd Landman exposeren hun schilderijen bij Galerie Buitengewoon. De beelden van Jitse Sikkema completeren deze expositie.
 
Ontdek al onze kunstenaars

Ontdek kunst in onze online winkel

Familieschuur
Wim Stok
Het Woud 5
Hans van Marwijk
Psychedelisch Amsterdam
Wiebrand Bouwkamp
De Meinweg 1
Tamara van Roosmalen
Leeuw in black
Carla Jacobsen
Lady in green
Hans Staphorst

 
Gebogen / curved
Max Vrijdags
A la plage
Willy Belinfante

 
Vind jouw nieuwe kunstwerk
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
View this email in your browser
Copyright © 2023 exto, All rights reserved.
exto nieuwsbrief

Wil je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief wijzigen?
Je kunt je voorkeuren veranderen of je uitschrijven.

Ons adres is:
exto
Fruithoeve 9
Arnhem, Gelderland 6846JG
Netherlands

Add us to your address book