Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 22 maart 2017

Extra geld voor cultuuronderwijs in Noord-Holland en dus ook voor Aalsmeer

Extra geld voor cultuuronderwijs in Noord-Holland en dus ook voor Aalsmeer
20-maart-2017 | Scholen en culturele instellingen in Noord-Holland krijgen vier jaar lang extra geld, in totaal 1.5 miljoen, voor cultuuronderwijs vanuit de subsidieregeling “Cultuureducatie met Kwaliteit” (CMK).
Lees verder >

Rustig aan in de bebouwde kom

16-maart-2017 | De lente begint, het wordt lekker weer. Kinderen spelen buiten, ouderen pakken de fiets weer uit de schuur en jonge ouders wandelen wat vaker met hun kleintjes. In de auto (of op de brommer of motor) komen we dus meer voetgangers en fietsers tegen nu het mooie weer er aan komt. Hoe goed let ú op uw snelheid als u in de bebouwde kom rijdt?
Lees verder >

Sluitingstijden horeca in verband met zomertijd

21-maart-2017 | Aankomend weekend in de nacht van 25 op 26 maart gaat de zomertijd in. Dat betekent dat de klok weer een uur vooruit zal worden gezet.
Lees verder >

Participatiebijeenkomst op 3 april over Westeinderhage (Kudelstaart)

21-maart-2017 | De gemeente organiseert samen met Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers een participatiebijeenkomst over Westeinderhage. De gemeente heeft met dit bedrijf een intentieovereenkomst gesloten om te gaan onderzoeken of Westeinderhage ontwikkeld kan worden tot een woningbouwlocatie.
Lees verder >

Cultuurpunt Aalsmeer zoekt amateurmusici voor concert aan de Westeinderplas

21-maart-2017 | De Westeinder Waterweek is een begrip in Aalsmeer. De editie van 2017 krijgt een heel bijzondere opening met het concert Muziek aan de oever. De amateurkunst van Aalsmeer bundelt hiervoor de ‘muzikale krachten’.
Lees verder >

Dag van de leerplicht 16 maart

20-maart-2017 | Bij de nationale Dag van de Leerplicht is het in Aalsmeer traditie om de leerkrachten als dank voor hun inzet te trakteren. In het kader van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) kregen de leerkrachten een gezonde traktatie
Lees verder >

De snoeiboot vaart weer uit

20-maart-2017 | Op de zaterdagen 8 april, 7 oktober en 18 november 2017 vaart de snoeiboot weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplas de mogelijkheid te geven hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren.
Lees verder >

Lezing en rondleiding Michael Glanz in gemeentehuis

20-maart-2017 | Woensdag 29 maart geeft Michael Glanz een lezing over zijn werk in het gemeentehuis in combinatie met een rondleiding langs zijn schilderijen. De lezing begint om 15.00 uur en is vrij toegankelijk.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer