6-daagse cruise, bijna gegarandeerd vertrek 31 augustus Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Extra ingekocht: jubileumcruise door Nederland

Aan boord van HS Grace*****+

Geachte Do,

Afgelopen zaterdag zijn in Rotterdam de trossen losgegaan voor de eerste jubileumcruise van Hannick Reizen. Waar onze eerdere jubileumcruise vanwege het coronavirus geannuleerd moest worden zijn we bijzonder blij dat we zaterdag 90 Hannick passagiers uit hebben kunnen zwaaien voor een prachtige muzikale reis door Nederland. De geluiden die we tot zover hebben gehoord zijn louter positief; en dat heeft ons dan ook doen besluiten om u een extra jubileumcruise aan te bieden. We gaan er opnieuw een feestje van maken! Op maandag 31 augustus bent u van harte welkom aan boord van het 5-sterren superior luxe hotelschip Grace voor een bijzondere cruise door Nederland. Met louter privéconcerten bent u verzekerd van een exclusieve reis! 

Veilig op reis

  • Maximaal 95 passagiers i.p.v. 142
  • Scheepsarts aan boord
  • In- en ontschepen in Rotterdam
  • Enkel privéconcerten, u ontmoet geen andere gasten dan uw eigen reisgezelschap
Bekijk of boek deze cruise

Privéconcerten

Op dit moment zijn 90 van onze gasten aan het genieten van een muzikale cruise door Nederland aan boord van de Grace. Wij geven u graag een indruk van hoe het er momenteel tijdens de reis aan toegaat. Alle concerten zijn namelijk privéconcerten en er is op alle locaties voldoende mogelijkheid om ruimschoots te voldoen aan de 1,5 meter afstand terwijl u toch kunt genieten van de door u zo geliefde muziek! 

Meer info muziekprogramma

Muziekprogramma inclusief meet & greet

Om u te kunnen verzekeren van alle veiligheid en ruimte op reis zijn alle concerten tijdens deze reis exclusief voor passagiers van Hannick Reizen. Dit betekent dat, naast de musici, u en uw reisgezelschap de enige aanwezigen zijn en dat ook de kerken speciaal voor u gereserveerd zijn. 

In de sfeervolle Bovenkerk in Kampen wacht u een privéconcert van niemand minder dan Ton Koopman en het Amsterdam Baroque Orchestra. Hierbij staat de grootheid Johann Sebastian Bach centraal. Geniet van onder andere: 

- De vurige Fuga in g klein
- Het ontroerende Nunn komm der Heiden Heiland
- Het beroemde Derde en Vierde Brandenburgs Concert
- Händels Concerto Grosso
- Bachs geliefde en heerlijke Derde Suite 

Na afloop is er alle gelegenheid voor een meet & greet met de musici van het Amsterdam Baroque Orchestra en uiteraard de meester zelf. 

Er staan u nog meer muzikale hoogtepunten te wachten wanneer u in de prachtige Dordtse Dom een drieluik gepresenteerd krijgt van Arjan Breukhoven, Anna Majchrzak en Martin de Deugd. Het historische decor van de Grote Kerk, het intieme Bachorgel: stuk voor stuk ingrediënten die zorgen voor bijzondere momenten in Dordrecht. 

Aan boord van uw hotelschip is de beroemde Nederlandse blokfluitist Erik Bosgraaf aanwezig voor een exclusief concert. Geniet van alle luxe en grandeur in de salon terwijl u ook nog wordt getrakteerd op een verrassend muzikaal programma. Een heerlijke combinatie! 

Meer info muziekprogramma

Geniet op één van de vijf terrassen

U bent van harte welkom aan boord van de Grace, het allermooiste hotelschip van Europa. Dit 5-sterren superior luxe schip biedt u een royale keus uit maar liefst 58 vorstelijke suites, waarvan de grootste suite een oppervlak heeft van 28 m². Alle suites en cabines zijn sfeervol en comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. 

Daarnaast heeft u op de Grace alle mogelijkheid om buiten te zitten op één van de heerlijke terrassen. Maar liefst 5 terrassen bieden u een prachtig uitzicht op het landschap dat aan u voorbij glijdt wanneer u geniet van een hapje en drankje.

Jubileumcruise door Nederland met Ton Koopman

6-daagse reis, bijna gegarandeerd vertrek 31 augustus, vanaf € 1.995,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden