de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Agenda   |   Zomer lenen   |   Mijn menu
 
Volg ons Jongerenpanel op social media
 
Sinds kort heeft de Bibliotheek Eemland een Jongerenpanel. Ons jongerenpanel adviseert over de collectie, organiseert activiteiten én is actief op social media. Benieuwd waar het panel allemaal mee bezig is en wat de bibliotheek jongeren allemaal te bieden heeft? Volg ons dan snel!
 
 
Volg ons nu   S
 
Volg ons nu   S
 
Nieuwe huisstijl website
Vanaf volgende week toont de website in de nieuwe huisstijl van de Bibliotheek. Geen zorgen: je vindt alle informatie op de vertrouwde plekken terug.
 
 
 
Save the date: BoekStartfestival
Het succesvolle BoekStartfestival komt weer terug! Op zaterdag 7 september verandert de Bibliotheek Vathorst weer in een heus festival, mét babycamping, voor de allerkleinsten. Tijdens het gratis festival leer je alles over voorlezen aan baby’s, wordt er voorgelezen en bezoek je mooie voorstellingen.
 
Meer informatie en aanmelden   S
 
 
De online Bibliotheek
Liever geen zware koffer mee op vakantie? Gebruik de online Bibliotheek! Als lid van de Bibliotheek kun je gratis e-books, luisterboeken en tijdschriften lenen en downloaden op jouw moment. Je kunt de online Bibliotheek gebruiken op pc, laptop, tablet, telefoon en e-reader.
 
Lees meer   S
 
 
Extra lang lenen
Tot en met 4 augustus mag je boeken 6 weken lenen in plaats van 3 weken. Kom dus nog even snel een stapel halen! Kijk eerst even naar onze openingstijden. Die kunnen anders zijn tijdens de zomer. Nog geen idee welk boek je wil lezen? Geen probleem! We hebben allerlei zomerse boekentips voor je op een rijtje gezet.
 
Bekijk meer   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open