de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Agenda   |   Zomer lenen   |   Openingstijden   |   Mijn menu
 
Extra lang lenen & zomerse boekentips
 
Het is zomer! Hét uitgelezen moment om heerlijk te ontspannen met een boek. Op onze website vind je allerlei zomerse leestips. Of kom naar de Bibliotheek. Dan zoeken we samen een mooi boek uit!

Lees bijvoorbeeld een boek dat zich afspeelt in jouw favoriete vakantieland en kom helemaal in de stemming! Of wat dacht je van boeken over thuis vakantie vieren, uitstapjes in Nederland, barbecueën of anti-verveeltips voor kinderen.

En tussen 1 juli en 4 augustus leen je boeken 6 weken in plaats van 3 weken!
 
Bekijk meer   S
 
Doe mee aan te gekke workshops van het Medialab
 
Ook tijdens de zomervakantie kan je lekker technisch aan de slag met het Medialab. Van programmeren tot ontwerpen met AI. Het Medialab heeft deze zomer activiteiten in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Eemland.
 
Bekijk het hele programma   S
Ga op reis met een boek tijdens leuke voorleesfeestjes
 
Ook dit jaar organiseren we tijdens de hele zomervakantie leuke Zomerpret Voorleesfeestjes in al onze bibliotheekvestigingen. Ga met ons mee op avontuur, op pad en op zoek tijdens drie leuke themafeestjes.
 
Bekijk alle data en locaties   S
 
Voorlezen voor de allerkleinsten
Zoek je leuke activiteiten voor je baby tijdens de zomer? Dan hebben we goed nieuws, want ook in de zomer is er de BabyBieb. Tijdens de BabyBieb lezen we voor aan de allerkleinsten en daarnaast krijgt de aanwezige volwassene inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby.
 
Bekijk alle data en locaties   S
 
 
Ontdek onze uitgebreide collectie stripboeken
Onze uitgebreide collectie stripboeken bevat meer dan 900 strips. Variërend van echte klassiekers en nieuw talent. Duik in avonturen, humor en fantastische werelden met onze diverse selectie. Ideaal voor jong en oud, biedt onze collectie iets voor elke stripliefhebber.
 
Bekijk de collectie strips   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open