Beste relatie
Nu of nooit! Onverwacht komt Holland America Line met een extra TOP10 actie. Dit zijn extra aantrekkelijke aanbiedingen en slechts een paar dagen te boeken. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken in het grote aanbod dan maken Holland America Line en Holland Cruise Center het u met deze top 10 net even iets makkelijker.

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 4 bijzondere routes met het MS Westerdam, het MS Prinsendam en het MS Koningsdam. Uiteraard kunt u alle andere 7 aanbiedingen opvragen bij onze cruise-specialisten.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Alle Holland America Line cruises
Naar Amerika met het MS Koningsdam
exclusief vliegreis en transfers

Geniet van een Trans Atlantische cruise aan boord van het MS Koningsdam. Aan boord van het MS Koningsdam geniet u van uw prachtige hut en de uitstekende faciliteiten. Kom geheel tot rust tijdens de oversteek en bezoek onderweg plaatsen als Alicante, Malaga, Cadiz en Funchal op het mooie Madeira.

Boek online
Ontdekking Heilige Land
exclusief vluchten & transfers
Reis met met het MS Prinsendam vanaf Civitavecchia en ontdek prachtige steden. Proef fantastische gerechten in de restaurants en kom helemaal tot rust tijdens deze fantastische cruise met Holland America Line. Breng een bezoek aan de leukste plaatsen en ontdek het mooie en bijzondere Israel tijdens uw 2 daagse bezoek aan Haifa.
Boek online
Bestemming:Oost Azië

Het jaar afsluiten met uw droomreis? Dat is mogelijk met deze schitterende aanbieding waarbij u vanaf 1199 euro per persoon deze prachtige cruise maakt vanaf Hong Kong. Ontdek Japan, Taiwan en de Filipijnen met deze cruise met het MS Westerdam.

Boek online
Bestemming:Ierland en Schotland

Nu met extra hoge korting!

Vertrek op 2 september as. vanuit Amsterdam met het MS Prinsendam voor een prachtige reis langs de mooiste plaatsen in het schitterende Ierland. Drink een Guiness biertje in Dublin en ga in Schotland op zoek naar het monster van Loch Ness.

Boek online
145 jaar Holland America Line (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden voor nieuwsbrief
Privacy beleid
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens