Bekijk deze email in uw browser

Beste lezer,

Dit Is Geen Oudejaarsconference is inmiddels uitverkocht. We gaan daarom een extra voorstelling spelen op 3 januari, in de grote zaal van het DeLaMar Theater.

Het wordt een klassieke eindejaarshow, waarbij de lach, ondanks alle ellende die we de voorbije maanden hebben moeten doorstaan, de boventoon zal voeren. Of misschien wel dankzij.

Ik zal onder meer putten uit de 20 colleges die ik in het voorjaar in het Rijksmuseum heb gegeven. Zo komt, naast mijn kennismaking met Toon Hermans, de bakkunst van mijn moeder aan de orde. Van Bob Dylan en Leonard Cohen zal ik werk vertolken, begeleid door Maurits Fondse op de vleugel. Het verhaal over Hampie, dat in 1979 in Vrij Nederland werd gepubliceerd, zal bij een knapperend haardvuur een snaar weten te raken.

Tot slot zult u in deze voorstellingen alvast een paar verrassingen uit de verkiezingsconference De Stemmin5 voorbij zien komen. De tournee daarvan begint op 26 januari, tot vlak voor de verkiezingen, op 13 maart. De try-out serie De Peiling was al een groot succes.

Enfin, het wordt een gevarieerde avond met hoop ik voor mezelf veel verrassingen want improvisatie komt er hopelijk ook aan te pas. Ik verheug me erop.

U kunt hier reserveren voor de extra voorstelling op 3 januari

Tot ziens in het DeLaMar theater.

Twitter
Twitter
www.freekdejonge.nl
www.freekdejonge.nl
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2016 Freek de Jonge, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft aangemeld.

Afmelden van deze lijst    Pas hier uw voorkeuren aan 
 
Email Marketing Powered by MailChimp