Gubbels kiest OilQuick na uitblijven volautomatische CW
Bouwmachines
Uitrustingsstukken
Online versie
PW
Extreem complete machine: de EWR150E van Van Spijker kan alle werkzaamheden aan

Van Spijker Infrabouw kocht vorig jaar een ongekend compleet uitgevoerde mobiele graafmachine. De Volvo EWR150E is dusdanig opgebouwd dat deze alle voorkomende werk kan doen. Hijswerk met jib op de bouw. Werkzaamheden in de wegenbouw met 3D-gps en draaikantelstuk. Klussen als funderingsmachine met een trilblok. En straks is de machine zélfs inzetbaar als spoorkraan. Alle uitrustingsstukken zorgen voor maximale flexibiliteit. En zo houdt deze aannemer als echt familiebedrijf zoveel mogelijk werk in eigen hand.

Gubbels kiest OilQuick na uitblijven volautomatische CW

Walter en Martien Gubbels waren al jarenlang overtuigd van de plus van een volautomatische snelwissel op hun sloopmachines. Toch liet de aanschaf ervan tot begin dit jaar op zich wachten.

Lees verder >
PW
Wat mag wel en niet met een graafmachine?
Wat is zo’n graafmachine toch een ontzettend handig ding. Behalve mee graven kun je er ook heel goed grond mee verdichten, een pallet stenen mee verpakken, een trottoirbandje mee leggen, een gebouw mee slopen, hijsen en zelfs een boom mee omzagen. Maar mag dat allemaal wel? 
Nieuwe eigenaar voor Steelwrist en SVAB

Steelwrist en SVAB hebben een nieuwe eigenaar. De Zweedse investeringsmaatschappij Solix heeft alle aandelen in Terratech verworven. Steelwrist en SVAB zijn dochterbedrijven van Terratech.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright