Se denne mail i din browser

Hos OCC går det stærkt:

Sæt jeres firma på de sidste datoer!

Det går stærkt hos OCC. Vi er trådt ind i efteråret, og det betyder masser af events, messer, møder og fester – både i Odense Congress Center og på vores andre venues på Fyn.


Har I endnu ikke fundet de rette lokaler, ved vi, at de findes hos os. Vi arbejder ud fra jeres behov, og derfor kan vi også tilrettelægge jeres kommende planer, så I får dét, som I ønsker.


Tag fat i Michael, Lasse eller Mathias, så byder de på en uforpligtende snak om en skræddersyet aftale til jer.


Nedenfor har vi samlet 5 gode grunde til, at din virksomhed skal mødes i Odense.


P.S. Husk, at I også kan lave firmaaftaler, så I får adgang til flest værelser i hele Odense – både på Best Western Plus Hotel Odense og Hotel Odeon.

5 stærke grunde til at vælge Odense

Den sjette grund til at vælge O’ense

Brunsviger! Det fynske mesterværk, som vi elsker!

Hos os er det ingen undtagelse, og hvis dit besøg skal inkludere den fynske genistreg, så har vores cateringfirma, Smag&Smil, en formidable opskrift, som de med glæde bager til jeres besøg!


Ikke nok med det, så nærmer vi os også Brunsvigerens Dag den 10. oktober! I den forbindelse, så har vores helt egen bager valgt at dele den saftige brunner med dig!


Hos Smag&Smil får du kvalitet fra øverste hylde i alt, hvad de laver – også når det kommer fra deres eget bageri i Odense. Hver dag bager de frisk hjemmebag til både frokostaftaler og arrangementer.

Kontakt vores sales team i dag!