Få en gratis indledende analyse af dine investeringer

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev
29. september 2015

Gode råd er ikke altid dyre. Nogle gange er de alt for dyre. Men heldigvis kan gode råd andre gange også være ganske gratis. Søger du gode råd til dine investeringer, er der penge at spare her – det gælder nu og ikke mindst på sigt.


Få en gratis indledende analyse af dine investeringer
Langt de fleste investerer sine penge via banken og langt de fleste betaler for meget for det. Med andre ord ædes afkastet op af unødvendige og uigennemskuelige omkostninger. Hos Uvildige.dk vil vi gerne disse omkostninger til livs og derfor tilbyder vi resten af 2015, at give dig en gratis indledende analyse af dine aktuelle investeringer. Her får du en vurdering af dine investeringer, hvor du opnår indsigt i, om der er grundlag for optimering. 

Du kan her læse mere om omkostningerne, der æder dit afkast.

Ønsker du en gratis indledende analyse af dine investeringer, kan du kontakte os på 4358 4644 eller på kontakt@uvildige.dk. Jo før – jo bedre.


Fornuftig ageren på et foranderligt aktiemarked
Nu vi er ved investeringer, tager vi lige et generelt spørgsmål, som vi har modtaget vedrørende fornuftig ageren på et til tider uroligt aktiemarked. Tidshorisont og risikotolerance er i denne sammenhæng nøgleord. Disse to er grundsten, når du skal danne grundlag for en fornuftigt sammensat investeringsprofil. 

Her kan du læse vores anbefalinger til fornuftig ageren på aktiemarkedet.


Hvornår er en økonomisk rådgiver uafhængig?
Du kan optimere din økonomi med uafhængig rådgivning, eksempelvis hvis du vil minimere bankens mange rådgivningsomkostninger ved investering. Men før du gør det, er det relevant at kende forskellen på de to rådgivningsformer. Hvor ligger forskellene og hvor ligger fordelene?

Få her svar på hvornår man som økonomisk rådgiver er uafhængig.


Husk de gratis økonomiske guldkorn
En anden mulighed for at blive klogere på uafhængig økonomisk rådgivning er vores kommende gratis foredrag, som vi for nyligt har annonceret med. De første, der vedrører netop investering, er lige på trapperne. I Aalborg er alt booket, men der er fortsat pladser til de hurtige i Aarhus, København og Vejle.

Her kan du booke din plads, hvis du skynder dig.


Med venlig hilsen

Uvildige.dk

PS. Husk du kan følge os på både Facebook og LinkedIn – her får du løbende nyttigt nyt om stort og småt.

Dette nyhedsbrev må naturligvis gerne videresendes til andre, der kunne være interesseret i dette.

For afmelding af nyhedsbrevet http://www.uvildige.dk/nyhedsbrev.aspx

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019