Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Boligmarkedet boomer hos EDC – skal du også sælge?

 
 

Salget af boliger hos EDC boomer, og der er i den grad rift om boligerne. Faktisk er boligsalget eksploderet med de højeste salgspriser i 10 år, og samtidig oplever vi lige nu mere efterspørgsel fra køberne, end der er boliger til salg. Har du overvejet at sælge, er det derfor et ekstra godt tidspunkt at rykke lige nu.

Vind iPhone 11
Når du bestiller et Salgstjek inden den 20. december 2020, deltager du samtidig i konkurrencen om en iPhone 11 til en værdi af 6.799 kr.

Se mere

Vi gør en ekstra indsats

 
 

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Vi gør vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag.

Se mere

Det var ikke corona, der fik sommerhussalget til at gå amok

 
 

Under coronakrisen er salget af sommerhuse eksploderet. En nærliggende forklaring er, at krisen og indskrænkede rejsemuligheder fik danskerne til at søge efter alternativer til sommerferien, men denne forklaring er langt fra hele sandheden.

Læs mere

Stor købelyst på trods af corona

 
 

Kun 14 pct. af boligkøberne har ændret planer som følge af det verdensomspændende udbrud af coronavirus. Flere tror dog på prisfald de kommende år.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare
Se mere

Nyhed: Ring og chat med os alle dage fra 8-22

 
 

Som noget nyt kan du nu stadig få fat i os uden for butikkens åbningstid. Vi sidder nemlig klar på telefon og chat alle ugens dage helt frem til kl. 22. Så kan du nemt få svar på spørgsmål, booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – når det passer dig. Besøg edc.dk for at chatte med os, eller ring på 70 33 34 35 hver dag mellem 8 og 22.

Tilmeld køberkartotek

Få besked om nye boliger til salg

 
 

Med en tilmelding til EDC's køberkartotek får du besked, når der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Det gælder alle boliger på markedet - og dem, der kommer til salg hos andre mæglere. Du får også besked om såkaldte diskretsager, der ikke er til salg på nettet. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.4 ud af 10      31 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.