Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Overvejer du at sælge?

 
 

Hvis du går med salgstanker, du kommer vi gerne på besøg hos dig og giver dig en gratis vurdering af, hvad du kan sælge for. Lige nu kan du vinde en iPhone X, hvis du bestiller et gratis Salgstjek inden den 3. april 2018.

Se, hvordan du gør

Sådan undgår du anmærkninger i tilstandsrapporten

 
 

Skal du sælge din bolig, og er du bekymret for at få anmærkninger i tilstandsrapporten? Så er der gode råd at hente, for faktisk kan du få en byggesagkyndig til at besigtige boligen, inden tilstandsrapporten bliver udarbejdet.

Se boliger med åbent hus

Kom til åbent hus i påsken

 
 

I påsken holder vi Danmarks største åbent hus med arrangementer over hele landet. Så leder du efter drømmeboligen, er det en god mulighed for at få set på lidt forskelligt. Du kan finde boligerne og tilmelde dig direkte på edc.dk.

Få inspiration til påskelege

Sjove påskeaktiviteter for hele familien

 
 

Nu er det snart tid til påskeferie og påskefrokoster. Vi har samlet en række aktiviteter, som hele familien kan være med til.

Hvorfor har vi sommertid?

 
 

Sommertid er blevet afskaffet og genindført flere gange, siden vi i 1916 for første gang indstillede urene. Dengang blev det indført for både at sikre os mere dagslys og spare på energien. Sommertid blev genindført senest for 38 år siden i 1980.

I Europa og Nordamerika er det almindeligt at stille urene to gange om året, mens det ikke giver mening i landene omkring ækvator, fordi dagslyset i den del af verden ikke varierer så meget i løbet af året. I år stiller vi uret 1 time frem søndag den 25. marts.

Deltag her

Vind et drivhus

 
 

Gennem EDC har du nu mulighed for at deltage i en konkurrence hos Vores Villa om et drivhus fra Willab Garden. Drivhuset med stormgaranti har en værdi af 30.888 kr.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      80 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.