Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Overvejer du at sælge?

 
 

Boligsalget bevæger sig i bølger med 6-9 år mellem top og bund, og meget tyder på, at vi nu er ved at nærme os en top igen. Hvis du overvejer at sælge, er det derfor et optimalt tidspunkt at få et gratis Salgstjek. Bestiller du inden den 7. oktober 2018, deltager du i konkurrencen om en forlænget weekend i Lalandia til en værdi af 4.000 kr.

Se mere

Flest tror på stigende boligpriser

 
 

Der er stadig stor optimisme omkring boligprisernes udvikling blandt kommende boligkøbere, men optimismen er dog dalende i forhold til sidste år. Pudsigt nok er det især kvinderne på boligmarkedet, der er blevet mindre optimistiske.

Se mere

Flere sælger boligen i diskretion

 
 

Ikke alle ønsker stor opmærksomhed om deres boligsalg. Det kan f.eks. være, at man gerne vil vente med at involvere familie, venner eller naboer, til boligen faktisk er solgt. Derfor er diskretsalg blevet mere populært end nogensinde.

Se planterne

6 indeplanter, der er umulige at slå ihjel

 
 

Har du bitre erfaringer med pasning og pleje af dine planter? Eller er du måske bare på udkig efter nogle nemme planter, der kan passe sig selv? Så er disse smukke indeplanter lige noget for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      61 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.