Trænger dit hjem til lækre forårsnyheder?
Med en smuk månelampe vil du næste føle at du falder i søvn under åben himmel. Vil du rent faktisk ud under åben himmel på de varme sommeraftener, så tag et sæt flotte Mule-Krus med til lækre drinks. Lige nu er der op til 60% at spare!
Fald i søvn under måneskæret med en smuk loftlampe - vælg ml. 3 varianter 
Den smukke loftlampe skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum og er perfekt som blandt andet natlampe på børneværelset eller som en unik belysning over spisebordet. 
Spar 60%      |     Kun 469 kr.
Stilrene og autentiske Moscow Mule-krus - vælg mellem flere farver og designs 
De flotte krus kommer i både sort, sølv og kobberfarvet - og så kan du også vælge, om de skal have glatte eller "hullede" overflader. 
Spar 55%      |     Fra 179 kr.
Aroma diffuser: Øg luftfugtigheden derhjemme med en diffuser til æteriske olier i træmønster 
Med denne lækre D'luxe-deal kan du modvirke tør luft i hjemmet og samtidig sprede en lækker aroma efter eget valg. Du skal blot fylde beholderen med vand og 1-2 dråber af din yndligs æteriske olie 
Spar 42%       |     Kun 149 kr.
Lively By Sweetdeal
Oplev Caroline Hendersons Julekoncerter 2021 
For tusindvis af danskere er det blevet en tilbagevendende tradition at opleve Caroline Hendersons julekoncerter i kirker. I november og december 2021 holder Henderson traditionen i hævd og besøger 14 forskellige kirker i landet i selskab med sine musikalske følgesvende, pianisten Nikolaj Hess og multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren. 
Særtilbud      |     Kun 335 kr.
Kom med til julekoncert, når Anne Linnet synger julen ind i kirker rundt i landet 
Anne Linnet glæder sig allerede til det bliver jul igen. For den landskendte sanger og sangskriver har julen en helt særlig plads i hendes hjerte. Det betyder nemlig at Anne Linnet får lov til at besøge kirker landet over med sine populære julekoncerter. Julen er en af de stærkeste traditioner, vi har herhjemme, og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt 
Særtilbud      |     Kun 335 kr.
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Sweetdeals nyhedsbrev.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve fra Sweetdeal fremover, kan du framelde ved at klikke her Afmeld nyhedsbrev.
Denne mail kan ikke besvares. Ønsker du at skrive til os, kan du gøre det på adressen kundeservice@sweetdeal.dk
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte deals, prisændringer samt fejl i links.
Formidlet af Sweetdeal, Frederiksholms Kanal 4B, 1220 København K. CVR 40066284 For spørgsmål kontakt vores kundeservice på tlf: 8282 0004.